Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı! Merak ettiğiniz her şey...

Samsung’un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy Note 9 ABD’de tanıtıldı. Android işletim sistemin sahip modelin özellikleri şöyle…

Yayınlanma:
Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı! Merak ettiğiniz her şey...

6.4 inç, çentiksiz, HDR10 desteğine sahip 1440 x 2960 çözünürlüklü ekran (Note 8 ekranından 0.1 inç daha büyük) 4000 mAh pil kapasitesi (Note 8’den yüzde 20 daha büyük) 128 ve 512 GB depolama alanı microSD ile artırılabilir hafıza, maksimum 512 GB'ye kadar İki seçenek var; 128 GB modelde 6, 512 GB modelde 8 GB RAM

12 + 12 MP çift arka kamera 8 MP ön kamera Akıllı arka kamera sistemi, renkleri tanıyor; sahneleri biliyor. Buna göre optimizasyon sağlıyor. Düşük ışıkta daha net fotoğraflar sunuyor. IP68 sertifikası ile suya dayanıklı (su geçirmez değil)

Arka kısımda parmak izi okuyucusu ve ön kamera ile biyometrik kimlik doğrulama Sıvı-karbon soğutma sistemi ile oyunlarda daha az ısınma S-Pen ekran kalemi artık sadece ekranda çizim ve yazı için değil, uzaktan kumanda görevi de görüyor. Selfie çekebiliyorsunuz, Kısa ve uzun basılarak çeşitli işlevler sunan düğmesi var, Bluetooth destekli ve artık şarj oluyor; 200 basmaya kadar şarj dayanıklılığı sergiliyor.

DEx adı verilen özellikle bilgisayar ekranlarına entegre olan bir Note 9 var, ekrana bağlayıp dokunmatik ekranını klavye ve mouse gibi kullanabiliyorsunuz. Wi-Fİ, LTE, 4x4 MIMO anten, 1.2Gbps bağlantı hızı, AKG hoparlörler, Samsung Knox güvenlik çözümü. Quick Charge 2.0 desteği sayesinde hızlı şekilde şarj oluyor. Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ve Samsung Galaxy Note 9 satış tarihi de belli oldu.

galaxy-note-9-renkler-teknolojituru

Yukarıdaki renklerde Kurban Bayramı öncesinde satışlarına başlanacağı duyuruldu. Fiyatlar ise 6 bin 500 TL’den başlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.