FM 19 Neler Getirecek

FM 19 Neler Getirecek

Yayınlanma:
FM 19 Neler Getirecek

2018 Dünya Kupası’nın devam ettiği şu günlerde FM 19 hakkındaki dedikodularda giderek çoğalmaya başlıyor. PES ile girdiği yarışta büyük yara alsa da halen Avrupa’nın ilk tercihi olan oyunun birtakım özelliklerinde iyileştirmeler yapması bekleniyor. Öncelikle şunu belirtelim ki 2018 yılının Kasım ayında FM 19’un çıkması bekleniyor. FM 18 için çıkış tarihi 10 Kasım olurken FM 17 4 Kasım tarihinde piyasaya sürülmüştü.

Bundan dolayı Kasım ayının ilk haftalarında çıkması planlanan oyunun en önemli özelliği ise psikolojik etkenler olacak. Bilindiği gibi futbol menajerlik oyunlarında her takım ve her oyuncu özelinde belirli birtakım özellikler bulunmaktadır. Güç ve teknik özelliklerin yanı sıra tüm unsurlar belirlenmektedir. Artık duygularında için işine katılması hesap ediliyor. Böylelikle teknik direktörünü ya da kulüp başkanını seven futbolcunun çok daha iyi bir performans göstermesi söz konusu olacak. Özellikle güçsüz diye alınmayan futbolcular için geliştirilen bu özelikle birlikte çeşitli grafik sorunlarının giderilmesi de bekleniyor.

Gerçekçilik Algısı Yenilendi

Son derece keyifli olabilmesinin sağlanması için gerçekçilik olaylarının değiştiği de gelen bilgiler arasında. Özellikle iki farklı takım çalıştırılması halinde FM 19 yönetimi tek bir şampiyona için tek bir tarafın menajerliğinin yapılabilmesine olanak verecek. Böylelikle gerçek FIFA kurallarının uygulanması da mümkün olacak.

Oyuncu Modu

Her ne kadar günümüzde çok yaygın olmasa da oyuncu ve teknik direktör(antrenör) özellikli kişilikler FM 19 içinde geçerli olacak. Bu sayede antrenörlüğe başlamadan önce emekliliğini bekleyen bir futbolcu olarak saha içinde kalınabilecek. Yıllardır sevilerek oynanılan FM 19 için oyun özellikleri ekseninde gelecek olan yenilikler bunlar. Bunların dışında bazı taleplerin olduğu da ifade ediliyor. Özellikle maç kadrolarının yapılma durumlarında çok daha ayrıntıya sahip olunması talep edilirken maç sırasında görünüm kalitesinin arttırılması da istenen hususlar arasında bulunuyor.

FM 19 ilk çıkış tarihi olarak Kasım 2018 görülürken Dünya Kupası sonrasında yapılacak transferlerin eklenmesi ve ardından güncellemelerle tamamlanması da söz konusu olacak. Bu yıl için geçerli olan bir başka değişim ise liglerin başladığı haftada transfer sezonunun kapanacak olması. Bundan dolayı da takım transferlerinin sorunsuz olarak FM 19 içinde yer alması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.