WhatsApp'ta Mesaj Silme Keyfi Artık 1 Saat 8 Dakika!

WhatsApp mesajları artık 1 saati aşkın süre sonra dahi silinebilecek...

Yayınlanma:
WhatsApp'ta Mesaj Silme Keyfi Artık 1 Saat 8 Dakika!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta uzun süredir beklenen özellik nihayet kullanıma sunuldu. Popüler mesajlaşma uygulamasında artık kullanıcılar, gönderdikleri mesajı 1 saat 8 dakika 16 saniye sonra bile silebilecekler.

Daha önce bu süre yalnızca yedi saniyeydi. WhatsApp'ın kullanıma sunduğu yeni özelliğin neden bu kadar geniş bir zaman süresince geçerlilik halinde mesaj silme fonksiyonu sunduğu henüz bilinmiyor ancak kullanıcılar bu durumdan son derece memnun. WhatsApp'ta daha önceki yedi saniyelik süre kısıtlaması tartışmaları beraberinde getiriyordu. Çünkü 7 saniyelik sürenin oldukça kısa olduğu yönünde bir genelkanı vardı. Özellikle teknoloji dünyasının önde gelen yazarları ve kullanıcılar bu konuyu, çeşitli platformlarda gündeme getirmekten çekinmemişlerdi.

Bekleniyordu!

Bir Facebook şirketi olan WhatsApp'ta artık gönderilen bir mesajın 1 saati aşkın bir süre sonra dahi silinmesi mümkün hale geldi. Bununla birlikte mesajın gönderildiği kişinin okuma yapması halinde, silmenin pek bir öneminin kalmayacağı da aşikar. Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.