Schneider Electric’e 2 ödül

Schneider Electric’e 2 ödül

Yayınlanma:
Schneider Electric’e 2 ödül

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde küresel liderlerden biri olan Schneider Electric, çevre ve enerji alanında prestijli bir ödül olan Environmental Leader and Energy Manager Today Product & Project Awards’ta 2 kategoride ödüle layık görüldü. Soğutma çözümü EcoStruxure, yılın en iyi ürünü seçilirken, ABD-Florida’daki Watson Clinic ile gerçekleştirilen bina otomasyon iş birliği de yılın projesi ödülü aldı. Söz konusu iki ödül, Schneider Electric’in kendi endüstrisi açısından sunduğu çözüm ve hizmetlerde örnek olarak gösterildi.

Yüzde 30 işletme maliyeti ve enerji tasarrufu ödül getirdi

Ödül kazanan EcoStruxure, basit bir ifadeyle tabanından tesisin dış kısmına doğru soğutma sağlayan uygun maliyetli bir veri merkezi soğutma çözümü. 250 kW ve 500 kW modüllerde kullanılabilen çözüm, esnek tasarımı, çevre ve iklim koşullarına dayanıklılık soğutma gereksinimlerine göre özelleştirilebilir modüler yapı ile kolaylık ve düşük bakım maliyeti gibi avantajlar içeriyor. Ödülle ilgili açıklamada EcoStruxure, küresel veri merkezlerinde artan enerji ve su taleplerinin giderek artmasıyla oluşan çevresel etkinin azaltılmasına yardımcı bir ürün olarak övgü aldı.

Ödüle layık görülen yüksek kalitedeki HVAC performansı sunan Watson Clinic çalışması ise bina güvenliği, yönetimi, raporlama, izleme, hasta güvenliği, hava kalitesi ile öne çıktı. İş birliği ile birlikte kliniğin enerji ve işletme maliyetlerinde yüzde 30 tasarruf sağladığı kaydedildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.