Android Telefonunuzu Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Android Telefonunuzu Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Yayınlanma:
Android Telefonunuzu Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

Akıllı telefonunuz aniden donmuş veya yanıt vermiyor mu? Çoğu zaman, telefonunuzu yeniden başlatmak sorunu çözmelidir. Ancak, bazı ciddi durumlarda, fabrika ayarlarına sıfırlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Android telefonunuzun hem yumuşak hem de sıfır bir şekilde nasıl sıfırlanacağınızı aşağıdaki yazımızda belirteceğiz.

Android akıllı telefonunuzu nasıl yeniden başlatırsınız?

Bazen telefonlar görünür bir sebepten dolayı donar. Sinir bozucu olsa da, genellikle “yeniden başlatma” olarak da bilinir veya telefonunuzun “yumuşak sıfırlama” olarak da bilinir. Bu, telefonunuza yeni bir başlangıç ​​verecek ve teoride tüm fotoğraflarınız, uygulamalarınız ve ayarlarınız bozulmadan bırakılmalıdır. Telefonunuz aniden donarsa, Güç düğmesini 30 saniye basılı tutun ve tekrar başlayacaktır. Android telefonunuzu yumuşak bir şekilde sıfırlamak sadece bu kadar basit! Ancak, bazen telefonlar sorun yaşamaya devam edebilir ve fabrika ayarlarına sıfırlama yapmak gerekebilir. Bu, tüm verilerinizi silecek daha fazla bir önlemdir, ancak genellikle daha inatçı sorunları giderir.

Android akıllı telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlama

Android Telefonlarınızı yeniden başlatmanız sorunu çözmezse ve telefonunuz hala çalışıyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini deneyebilirsiniz. Bu, cihazınızı fabrika ayarlarına geri yükleyecektir. İşlem ayrıca bazen biçimlendirme veya “sabit sıfırlama” olarak adlandırılır. Android akıllı telefonunuzu sabit şekilde sıfırlamak aslında çok zor değil. Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminin daha kolay yolu, Ayarlar menüsüdür, ancak bu mümkün değilse, Kurtarma Modunda da sıfırlayabilirsiniz. İşte her ikisi için talimatlar. Devamı İçin : Android telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlama

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.