Google Arama Sonuçlarını Güncelliyor

İnternet devi Google, arama sonuçlarının tasarımında değişikliğe gitme hazırlığında. Artık internet kullanıcıları, çok daha farklı bir kullanım şekliyle tanışmaya çok yakın. İşte konuya ilişkin öne çıkan detaylar…

Yayınlanma:
Google Arama Sonuçlarını Güncelliyor

Google arama motoru, ülkemizde rakipsiz. Hemen her türlü arama işleminin yanı sıra Facebook girişleri için bile bu yöntem kullanılıyor ve aslında tek tıkla girilecek platform çok sayıda tıkla giriliyor. Kullanım alışkanlıkları değişmemekle kararlı olmakla birlikte Google, bazı şeylerde farklılıklar sunmaya hazırlanıyor.

İlk kez Android 5.0 Lollipop işletim sistemi versiyonu ile ortaya çıkan Google’ın Material Design yani materyal tasarım adını alan tasarım dili, yakında arama sonuçlarına da geliyor. Bu yapıya uygun özelliklerle daha ‘metalik’ ve farklı çizgiler sunan bir tasarımla tanışmaya hazır olun.

Her platforma gelecek

Google, artık kutucuklar halinde sunulan arama sonuçlarını gösterecek. Ayrıca beyaz arka plana da son verilecek. Böylelikle daha görsel sonuçlar sunulmuş olacak. Teknoloji şirketinin mobil cihazlarla sunduğu tasarım dilini, masaüstü deneyimine de taşıması oldukça ilginç, ancak beklentiler Google’ın tüm servislerinde bu değişikliğin yaşanabileceği yönünde. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Diğer teknoloji haberleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.