Huawei Honor 7X Hakkında Her Şey

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Huawei Honor 7X’in resmi tanıtımı da yapıldı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yayınlanma:
Huawei Honor 7X Hakkında Her Şey

Huawei, Honor 7X teknik özelliklerini teknoloji severlere sundu. Ürünün özellikleri hakkında geçtiğimiz günlerde sızıntılar ortaya çıkmıştı. Resmi tanıtım ile beraber de pek çok detaya kesin olarak ulaşıldı. Ürünün ekran çözünürlüğü 1080x2160px ve ekran boyutu 5.93 inç. Cihazın ekranının 2.5D cam özelliği bulunuyor. Arka yüzünde parmak izi sensörü bulunan telefon, 16 megapiksel ve 2 megapiksel olmak üzere toplam iki arka kameraya sahip.

Cihazın ön kamerası ise bir adet ve çözünürlüğü 8 megapiksel. Kirin 659 işlemci birimi yer alan modelde 4 GB RAM’e de yer verilmiş. 32 GB dahili depolama alanı bulunan cihaz, harici depolama kartı kullanmak isteyenler için de gerekli desteği sunuyor. 128 GB’a kadar hafıza kartı takılabiliyor.

Ürün Android Nougat 7.0 Nougat ve aynı zamanda EMUI 5.1 yazılımlarını içeriyor. Metalden yapılmış kasaya sahip cihaz oldukça sağlam gözüküyor. Ancak tabii önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan sağlamlık testleri bu konuda daha kesin bir kanıya varmamızı sağlayacaktır. Huawei Honor 7X fiyat tarafında muhtemelen 3000 TL'nin altında gelecek. Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri TeknolojiTuru.com farkıyla aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.