iPhone 7 Sahibiyseniz Bu Güncellemeyi Mutlaka İndirin!

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlarında bulunan teknik problemleri giderebilmek için yeni yazılım güncellemesi sundu.

Yayınlanma:
iPhone 7 Sahibiyseniz Bu Güncellemeyi Mutlaka İndirin!

Popüler teknoloji şirketlerinden Apple, sunduğu son yazılım sürümü nedeniyle problemler yaşamaya devam ediyor. IOS 11, özellikle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde ses ve dokunma sistemleri ile ilgili yaşanan geri bildirim problemi ile dikkat çekmişti. Bu konu üzerinde yoğunlaşan Apple, nihayet bir çözüm buldu. Apple, çözümü bir güncelleme ile paylaştı. Geri bildirim sorununun çözülmesini isteyen kullanıcılar Apple’ın yeni IOS 11.0.3 güncellemesini kurmalılar.

Bunu yapmak için de akıllı telefonunuzun ayarlar bölümünü kullanabilirsiniz. Yazılım güncelleştirme alanından güncellemeyi cihazınıza kurabilirsiniz. Yeni IOS 11.0.3 güncellemesi ile beraber hem iPhone hem iPad cihazları için daha pek çok cözüm sunulmuş. Mesela serviste bazı özgün parçaların takıldığında tepki alamama hatasıyla karşılaşılması son zamanlarda dikkat çeken bir hataydı. Bu hata da yine güncelleme sayesinde çözüldü.

İşte Apple tarafından yayımlanan bildiri;

iphone-7-guncelleme

Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri TeknolojiTuru.com farkıyla aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.