Spider-Man: Sinister Six Reborn geliyor

Sonraki çizgi roman Spider-Man Sinister Six Reborn hakkında merak edilen bazı soruların ‘resmi’ yanıtları ve bir dizi iddiaya göz atmaya ne dersiniz?

Yayınlanma:
Spider-Man: Sinister Six Reborn geliyor

Örümcek Adam’ın sonraki çizgi romanı 'Sinister Six Reborn' hakkında merak edilen bazı soruların ‘resmi’ yanıtları ve bir dizi iddiaya göz atmaya ne dersiniz?

Yanıtınız evetse sizi yazımızı okumaya davet ediyoruz... Spider Man’in sonraki çizgi romanının Sinister Six Reborn adını alacağı duyuruldu. İçinde altı farklı kötü karakterin olacağı ve kahramanımızın onlarla mücadelesinin ana konu olacağı bilgileri paylaşıldı. Yine Spider-Man'in başı bolca belaya girecek ama muhtemelen büyük zorlukları atlatacak ve çizgi romanı 'mutlu bir şekilde' tamamlayacağız...

Kötü adam karakterleri arasında Lowe, Sandman, Hobgoblin, The Spot, Bombsbell, Electro Woman ve Sinister Six’in yer alması bekleniyor. Yine kötü karakterlerden birinin de yer aldığı görselin serinin meraklıları için sunulduğunu belirtelim.

Ana karakter Örümcek Adam’ın eski çizgi romanlara nazaran önemli bir değişiklik ile sunulacağının tahmin edildiği söyleniyor. İron-Man’e benzer bir yapıda geleceği duyurulan karakterin Demir Örümcek Adam adıyla yer alma olasılığı yüksek. İlginç bir gelişme olduğuna şüphe yok. Ancak net bir açıklamanın olmaması bu konuda kesin bir sonuca varılmasının önüne geçiyor. Hikayenin genelinde bolca aksiyon olacak ve kötü karakterlerin büyük sorunlar çıkaracağı iddialı bir çizgi roman takipçilerle buluşacak. Spider-Man çizgi roman serisinin 234 numaralı sayısındaki hikayede yer alan kötü karakterlerin şu ana kadar ki 'en havalı kötüler' olacağı belirtiliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.