Apple Watch 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri...

Apple Watch 3, 12 Eylül akşamı düzenlenen lansmanla tanıtıldı. Yeni nesil Apple akıllı saatleri, iddialı özellikler ve birçok yenilikle geldi...

Yayınlanma:
Apple Watch 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri...

Apple Watch 3 lanse edildi. Tasarım açısından öncül modellere benzeyen akıllı saat, 38 ve 42mm kasa ölçüleri ile geliyor. Ancak kalınlık LTE'li modelde artıyor. Phone 8 özellikleri ve fiyatı canlı yayında belli oluyor. iPhone'un 10. yılına özel bu etkinlik ile birlikte Apple'ın en yeni akıllı telefonları açığa çıkıyor!"

Önceki nesil Apple Watch kayışlarıyla uyumlu olan yeni Apple Watch, Wifi'lı opsiyona ek olarak bir miktar daha yüksek fiyata LTE özelliğine sahip model de sunuyor. Artık Nano SIM takılabilen Apple Watch'lar söz konusu. Bu model 2.5mm daha kalın.

Çift çekirdekli işlemciye sahip Apple Watch 3, WiFi ve Bluetooth için W2 çipiyle geliyor. yükseklik ölçer özellikli akıllı saat, yeni saat kadranları, Siri desteği ve uygulama bildirimlerinin anlık olarak kullanımı da mümkün oluyor. Yerleşik GPS, kalp atış hızı sensörü, 50 metre suya dayanıklı tasarım ve güncellenen kapsamlı antrenman uygulaması gibi özellikler öne çıkıyor.

Fiyatlar da açıklık kazandı... Fiyatlar belli oldu Apple Watch 3 fiyatı ABD için 329 dolardan başlarken LTE'li model 399 dolardan satışa sunulacak. Satış tarihi 22 Eylül... İlginç detaylar Apple Watch'ın Rolex, Fossil ve Omega markalarını geride bırakarak satışlarını yıldan yıla yüzde 50 artırdığı duyuruldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.