Gamex 2017 14 Eylül'de Başlıyor!

Türkiye'nin önemli oyun fuarlarından Gamex 2017 yılı ayağını 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında sunuyor. Gamex 2017 biletleri ve diğer önemli detaylar...

Yayınlanma:
Gamex 2017 14 Eylül'de Başlıyor!

Türkiye'nin en önemli oyun fuarlarından Gamex, 2017 yılı ayağını 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında sunuyor. Bu kez, önceki yıllara göre çok daha geniş bir fuar alanına, Tüyap'a taşınan oyun etkinliğine rekor katılım bekleniyor.

14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı önemli sürprizlere sahne olacak. Çok sayıda oyun donanımı şirketinin en güçlü modelleri ile sahne alacağı fuarda, yazılım şirketleri ile dağıtmcılar da boy gösterecek. Oyun severler en yeni oyunlar hakkında bilgi edinirken, düzenlenecek alanlarda deneyimle imkanı da sunulacak.

Geçtiğimiz yıllarda Lütfi Kırdar'da düzenlenen Gamex Fuarları, özellikle kapı önlerindeki uzun kuyruklar, YouTube fenomenlerinin ortaya çıktığı anlarda oluşan izdiham ve genel olarak kalabalık bir deneyim sunmasıyla eleştirilerimize hedef olmuştu. Bunların yanı sıra oyun dünyasının önemli isim ve markaları ile ziyaretçilerin buluştuğu önemli bir platform oluşturması da övgü toplamıştı. Cosplay show'larıyla da adından söz ettiren fuar, geçtiğimiz yıl rekor sayıda katılımcı ağırlamıştı. Gamex 2017, bu sene önceki yıllara göre 'geniş hareket alanı' ve daha profesyonel bir yapıda geliyor.

Fuarda hard-core oyun bilgisayarları konunun uzman isimlerinin sunumlarıyla çok yakından görülebilecek.

Gamex 2017 biletleri nasıl alınır?

Eğlenceli aktivitelerin, oyun ve eğlence dünyasının lider firmalarının yer aldığı GameX 2017’ye katılmak isteyenler, günlük 10 TL’ye veya kombine olarak 4 gün için 30 TL’ye satışa sunulan biletlerini www.gamex.com.tr ve www.biletino.com ile fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler. İş Bankası Maximum Kart ile alınacak online ziyaretçi biletleri %50 indirimli olacak.

Batman de fuarda olacak

Dünyanın en büyük oyun firması Tencent Games ile anlaşma sağlayan İninal, Türkiye’yi ve tüm dünyayı kasıp kavuran “Arena of Valor” oyununa özel tasarladığı birbirinden güzel ödeme kartlarıyla 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda yerini alacak. Dünya genelinde Honor of Kings adıyla bilinen ve Ağustos 2017’den itibaren Arena of Valor olarak Avrupa lansmanı yapılan oyun, iOS ve Android platformlarında Mobil Moba oyunu olarak tercih ediliyor.

Özel karakter tasarımlarına sahip olacak İninal kartlar, oyunda yer alan Batman karakterine de can veriyor. GameX’e özel olarak hazırlanan muhteşem bir Batman cosplayi ile birlikte sunulacak olan Batman'e özgü tasarıma sahip ininal kartlar ilk defa bir etkinlikte oyun severler ile buluşacak. Batman hayranları, birbirinden özel etkinlik ve turnuvaların yer alacağı İninal standına uğrayıp iyi bir oyuncu olduğunuzu göstererek Batman tasarımlı İninal kartlara sahip olabilecek ve Batman ile fotoğraf çektirebilecekler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.