Samsung Internet Browser Güncellendi

Yakından takip ettiğimiz Samsung Internet Browser, sık sık güncellemeler alarak daha fonksiyonel bir hale geliyor. İşte son güncellemeyle gelen yenilikler.

Yayınlanma:
Samsung Internet Browser Güncellendi

Samsung geçtiğimiz dönemde tarayıcı alanına da girdi ancak bunu yalnızca mobil platform için geçerli olmak üzere gerçekleştirdi. Şirketin Samsung Internet Browser isimli yeni internet tarayıcısı akıllı telefonların Android Lolipop işletim sistemlerinden itibaren çalışıyor.

Samsung Internet Browser, sık sık güncellemeler alarak daha fonksiyonel bir hale geliyor. Son olarak v6.0 güncellemesi gelirken dikkat çekici yenilikler söz konusu… Güncellemenin en dikkat çekici özelliği kontrast artırabilmek. Samsung Internet Browser sahipleri kontrastı artırarak internet deneyimlerini daha iyi hale getirebiliyor. Ancak kontrast özelliğini kullandığınız zaman şarjınızın çok daha hızlı bir biçimde tükenmeye başladığını da belirtelim. Uygulamaya gelen diğer özellikler ise; Web Bluetooth,

Gamepad ve WebGL 2… Bu özellikleri tarayıcınızın adres çubuğuna internet://flags yazısını girerek açıp kapatabilirsiniz. Öte yandan Samsung Internet Browser’da artık Samsung Cloud ile senkronize edebilme özelliğini kullanabiliyorsunuz. Bu özellik tarayıcı tercihlerinizi, yer imlerinizi geri yüklemeye yarıyor. Samsung, rakiplerine karşı daha iddialı bir tarayıcı ortaya koyabilmek için Samsung Internet Browser’ı sık sık güncellemeye, yeni özellikler eklemeye devam edecektir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.