YotaPhone 3'ün Özellikleri Açıklandı

YotaPhone 3 akıllı telefonunun tüm özellikleri, gerçekleştirilen duyuru ile birlikte belli oldu. İşte akıllı telefona ilişkin detaylar...

Yayınlanma:
YotaPhone 3'ün Özellikleri Açıklandı

YotaPhone 3 akıllı telefonu çift ekrana sahip ve bu yüzden de özel bir cihaz. Ürünün ön bölümünde 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip ekrana yer verilirken arka bölümünde ise 5.2 inç büyüklüğünde e-ink ekranının bulunması epey dikkat çekiyor. YotaPhone 3, 8 çekirdekli Snapdragon 625 işlemci içeriyor. Ürünün 64 GB ve 128 GB dahili depolama kapasitesi olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor.

İsterseniz 64 GB depolama alanı bulunanı, isterseniz de 128 GB depolama alanı bulunan modeli satın alabileceksiniz. Öte yandan üründe 4 GB RAM bulunduğunu da ifade edelim. Cihazda işletim sistemi olarak ise Android 7.1.1 Nougat işletim sitemine yer verildiği bilinirken zamanla Android Oreo’ya da güncelleneceği düşünülüyor. Ürün 3300 mAh bataryası ile uzun süreli akıllı telefon kullanımı vadediyor. Cihaz kamera özellikleri bakımından ele alındığında 13 megapiksel arka ve 12 megapiksel de ön kamera ile karşımıza çıkıyor. Ürün YotaOS 3.0 arayüzü içeriyor.

Ne zaman satışa çıkıyor?

YotaPhone 3, 5 Eylül’de ilk olarak ön siparişe alınacak. Ardından 18 Eylül tarihinde de satışa çıkarılacak

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.