2017 Yılının En Güvenilir Ücretli ve Ücretsiz Antivirüs Programları Açıklandı

2017 Yılının En Güvenilir Ücretli ve Ücretsiz Antivirüs Programları Açıklandı

Yayınlanma:
2017 Yılının En Güvenilir Ücretli ve Ücretsiz Antivirüs Programları Açıklandı

Günümüzde hem akıllı telefonlar hem bilgisayarlar için iyi bir antivirüs programına sahip olmak son derece önemli. Eğer hala cihazlarınızda virüs programı bulunmuyorsa ve hangi virüs programını kullanacağınızı bilmiyorsanız AV-TEST tarafından yapılan araştırma sizler için faydalı olabilir.

AV-TEST, 2016 yılının ilk yarısı baz alınarak yapılan araştırma sonucunda en iyi ücretli antivirüs programının Kaspersky olduğunu açıkladı. Kaspersky, şu an dünyanın en ünlü antivirüs programlarından biri ve özellikle zararlı yazılım keşifleriyle ön plana çıkıyor. AV-TEST, en iyi ücretsiz antivirüs programını ise Avast seçti. Avast, uzun bir zamandır bilgisayarlar ve akıllı telefonlar için ücretsiz antivirüs programı sunuyor.

Bu program virüs korumasının yanı sıra bilgisayar performansını arttırma, telefon çağrı engelleyici gibi pek çok fonksiyon içeriyor. Ücretli programlarla karşılaştırıldığında biraz geride kalıyor. Nedeni de sistemi yavaşlatıyor oluşu. Fakat buna rağmen örneğin Comodo'nun ücretli antivirüs programını geçmeyi başarmış. İşte AV-TEST tarafından yayınlanan söz konusu liste şu şekilde;

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.