Web için Google Allo Yayınlandı

Popüler mobil uygulama Google Allo uygulamasının uzun zamandır bilgisayarlara da ekleneceği konuşuluyordu ve nihayet bu gerçekleşti. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Web için Google Allo Yayınlandı

Google`ın WhatsApp gibi uygulamalara rakip olabilecek kaliteli uygulaması Google Allo, bildiğiniz gibi iletişim amacıyla kullanılan bir uygulama ve giderek popülaritesi artıyor. Söz konusu uygulama akıllı telefonlar için geliştirilmiş olmasına rağmen 2017 yılının Şubat ayından beri bilgisayarlar için de aktif olacağı konuşuluyordu.

Ve sonunda Google Allo, tıpkı WhatsApp Web gilbi bilgisayarda da kullanılabilen bir sohbet uygulaması oldu. Uygulamanın ismi de Google Allo Web şeklinde... Söz konusu özelliği aktif hale getirmek isteyenlerin yapması gereken şey son derece basit; Uygulamanın QR kodunu taratacaksınız ve bu sayede uygulamayı bilgisayar sistemlerinde de rahatlıkla kullanabileceksiniz. Google Allo Web, Google Asistan özelliğini desteklemekle beraber, yer bildirimi, mekan önerileri gibi işlevler de görecek. Aynı zamanda, zaman içerisinde konuşmalarınızdan yola çıkarak size bazı içerik önermelerinde bulunacak.

iOS için aktif değil

Google Allo Web özelliği şu an için yalnızca Android işletim sistemi için geçerli yani iOS işletim sistemi sahipleri bu özellikten şu anlık faydalanamayacaklar. Ancak zaman içerisinde iOS sahiplerinin de Google Allo Web özelliğinden yararlanabileceklerini söyleyelim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.