NBA Live 18'de Kadın Basketbolcu Dönemi Başladı!

NBA oyunlarında bir ilk gerçekleştirildi. NBA Live 18`de kadın basketbolcularda yer alacak. İşte sürpriz gelişmenin detayları...

Yayınlanma:
NBA Live 18'de Kadın Basketbolcu Dönemi Başladı!

Bildiğiniz gibi EA Games tarafından hem futbol hem de basketbol kategorisi için sürekli yeni oyunlar çıkarılıyor. Futbol alanından FIFA, basketbol alanında ise NBA Live serisi ile yoluna devam eden EA Games, geçtiğimiz yıllarda FIFA oyununa ilk kez kadın futbol takımı ekleyerek tarihe geçmişti.

Her ne kadar kadın takımlarına ilgi çok sönük kalsa da EA Games, aynı şeyi basketbol oyunu olan NBA Live`da da deniyor. NBA Live 18`de kadınlar da olacak NBA Live 18`de kadın basketbol takımlarını da yönetebileceksiniz. Pek çok ünlü kadın basketbolcuya oyunda yer verilecek. Ligde yer alan oyuncularla Motion Capture çalışmasının yapıldığı da öğrenildi.

NBA Live 18 ne zaman çıkacak?

NBA Live 18 oyunu 18 Eylül`de resmen satışa sunulacak. Ancak oyun PC için satılmayıp yalnızca PlayStation ve XBOX platformları için satışa çıkacak. Kadın basketbolcuların oyuna eklendiğine dair yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: NBA 2K18 Hakkında Her Şey

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.