Bu Aralar Ne Oynasam? FlipChamps Reloaded

FlipChamps Reloaded, bu hafta sonu için sizlere tavsiye edeceğimiz mobil oyun. İşte oyuna dair öne çıkanlar, oynanış videosu ve indirme linkleri...

Yayınlanma:
Bu Aralar Ne Oynasam? FlipChamps Reloaded

FlipChamps Reloaded’ın hem Android hem iOS cihaz kullanıcılarına keyifli saatler vaat ettiğini şimdiden belirtelim. Oyun, son derece keyifli grafiklerle geliyor. Ses, müzik ve efektlerde 90’ların arcade oyunlarına göndermeler dikkat çekiyor. Mobil oyun, ilk başta kafa karıştırıcı gelebilir, anlamakta zorlanmanız olası. Ancak konu son derece basit.

flipchamps-reloaded-teknolojiturucom-2

Bir arena, karşılıklı iki rakip. Hareket edilerek ulaşılabilir dört platform var. Platformlarda doğru dokunarak hareket ediyorsunuz. Amacınız, rakibinizden daha seri hareket edip, aralardaki elmas benzeri cisimleri toplamak. Platformların arasında yer alan bu cisimlerden kim en daha fazla toplarsa rakibini eliyor ve sonraki rakibiyle karşılaşıyor.

flipchamps-reloaded-teknolojiturucom

Refleksler, bu oyunun temel gerekliliği. El çabukluğu, göz ve parmak koordinasyonu olmaksızın rakiplerinizi alt etmeniz hiç de kolay değil. En nihayetinde ise yapım, size güçlü bir adrenalin hissi de sağlıyor, ‘daha hızlı olmak’ gerekliliği ile ilginç bir mobil oyun deneyimi sunuyor.

Gun Fu Stickman oyun incelemesi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.