Gun Fu Stickman 2 Oyun İncelemesi

DobSoft Studios tarafından geliştirilen son dönemin popüler yapımlarından Gun Fu Stickman 2’de eğlenceli dakikalar sizi bekliyor...

Yayınlanma:
Gun Fu Stickman 2 Oyun İncelemesi

DobSoft Studios’un yapımcılığı ile karşımıza çıkan Gun Fu Stickman 2’de son derece eğlenceli dakikalar geçirme şansını bulmuş olacaksınız. Özelikle basit çizimi ile dikkatleri çekmeyi başaran Gun Fu Stickman 2’nin grafikte gösterdiği başarı da oyun severlerden tam not aldı.

Gun Fu Stickman 2 Konusu

Gun Fu Stickman’de, oyun içerisinde yer alan düşmanlarınızı hızlı bir şekilde öldürdükten sonra bir üst seviyede sizleri bekleyen düşmanların yanına gitme şansını bulacaksınız. Online olarak arkadaşlarınız ile de oynama şansınızın bulunduğu bu oyunda canlı karikatürleri ve grafikleri oyun içerisinde yeniden seçme fırsatını bulacaksınız.

Oyunda karakterinizin elinde bulunan tabancalar, av tüfekleri, uziler, roket atarlar ve hatta paint ball silahları ile kendinizi düşmanlardan koruyacaksınız. Özellikle ilerleyen bölümlerde sizlere verilecek olan AK – 47’nin yakın zamanda oyun içerisinde yer alması beklenmektedir. Firmanın yaptığı açıklama ile bir sonraki güncellemede gelecek olan bu silahı almanın kolay olmayacağını da belirtmek istiyorum.

Gun Fu Stickman 2 Ek Bilgiler

19 Temmuz 2017 tarihinde karşımıza çıkan bu oyunun 50 milyonun üzerinde indirilme sayısı bulunmaktadır. Mevcut sürüm olarak ise 1.17.1 ile karşımıza çıkan oyunu indirmek için gerekli olan Android sürümü 4.0.3’tür. Oyunda yer alan derecelendirme puanı ise PEGI tarafından 7 olarak belirlenmiştir. Uygulama içerisinde yer alan öğelerin satın alma fiyatları ise 2.07 TL ile 29.29 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Yazar: Celal Yıldız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.