Galaxy Note7 'Yeni Piliyle' Bir Kez Daha Satışa Sunuldu!

Samsung, sürpriz bir hamle yaparak Note7 modelini bir kez daha sunuyor. Neyse ki bu kez pili daha güvenli. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Galaxy Note7 'Yeni Piliyle' Bir Kez Daha Satışa Sunuldu!

Samsung'un geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy Note7'nin başına gelenleri hatırlıyorsunuz, cihaz birçok yerde patlamış, kamuoyunda adeta bir infial meydana gelmiş ve en nihayetinde de resmi olarak toplatılmıştı. Söz konusu model, Samsung adına oldukça kara bir leke olarak tarihteki yerini aldı. Tanıtımından ve satışa sunulmasından bir sene sonra Note7, bu kez sadece Kore'de ve ilk etapta 400 bin adetlik stokla, yeni bir isimle satışa sunuluyor. Ancak beklenildiği üzere bir dizi değişiklikle birlikte...

Galaxy Note Fan Edition adıyla gelen akıllı telefonun pili, Note7'dekinden daha küçük ve kapsamlı testlerden geçtiği ifade ediliyor. Note7'deki 3500 mAh kapasiteli pilin yerini yeni Fan Edition hamlesinde 3200 mAh'lık bir pil alıyor. Pilin Galaxy S8'deki pilde olduğu gibi detaylı olarak testlerden geçirildiği kaydediliyor.

Yenilikler var

Öte yandan cihazda işletim sistemi tarafında güncel versiyon ve Bixby yazılımı var. Bunların haricinde ise tamamen Note7 ile aynı özellikler söz konusu. İlginç bir detay olarak Samsung, Fan Edition'ın Note7'lerin toplanması sonrasında elde edilen parçalarla yapıldığını açıkladı. Bunun çevreyle dost bir hamle olduğu belirtildi. Özetle toplama bir akıllı telefon geliyor. Fiyat ise 600 dolar civarında.

Türkiye'de ne olur?

Modelin ülkemizde gayri resmi yollarla satışa çıkması (Tahtakale piyasası, Sahibinden sitesi, vb) bekleniyor. Samsung Galaxy Note Fan Edition fiyatı için ise beklenti 3000 TL civarında.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.