NBA 2K18 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

NBA 2K18 nedir, nasıl olacak, ne zaman çıkacak, Legend Edition nedir, Legend Edition içeriği, öne çıkan özellikleri ve diğer beklentilere detaylı yanıtlar.

Yayınlanma:
NBA 2K18 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

EA Sports bilindiği gibi artık basketbol oyunları yapmıyor ve şu anda AAA seviyesinde NBA oyunu çıkaran tek firma 2K Games. Bu sene de NBA 2K18 bizlerle olacak ve oyunun kapağında ise ligin efsane ismi Shaquille O'Neal bulunuyor. NBA 2K18, geliştirilmiş grafikler, yeni mekanikler, modlar ve dahasıyla çıkacak. Üstelik geçen seneki oyunun ciddi hayal kırıklığı yarattığını da hesaba katarsak, bu sene beklentiler çok daha fazla.

NBA 2K18 nedir?

NBA 2K18, 2K Games’in her yıl çıkardığı basketbol oyununun devamı olacak ve dünyanın en heyecanlı basketbol ligi NBA’i bilgisayar monitörlerimize, televizyonlarımıza konuk edecek. Gerçek hayattaki yıldızları, takımları barındıran ve gerçekçi yönüyle dikkat çeken yapım hem mücadeleci online modlara, hem de tek kişilik bir senaryo moduna sahip. Senaryo modu hakkında şu anda çok fazla bilgimiz olmasa da, yakında düzenlenecek olan E3 2017 fuarında elimize ayrıntıların geçmesini bekliyoruz.

nba-2k18-teknolojiturucom-2

NBA 2K18 ne zaman çıkacak?

Yeni oyunun bu sene 19 Eylül 2017 tarihinde çıkacağı açıklandı. Eğer erteleme olmazsa, PC, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının yanı sıra PS3, Xbox 360 ve Nintendo’nun yeni konsolu Switch için de satışa çıkacak. Oyunu ön siparişle satın alanlar için tam erişim ise 15 Eylül tarihinde açılacak. Yani NBA 2K18’i şimdi satın alırsanız, diğer oyunculardan dört gün önce oynamaya başlayacaksınız.

NBA 2K18 nasıl olacak?

Zaten NBA 2K17’de ve serinin diğer oyunlarında tecrübeli olanlar, muhtemelen NBA 2K18’de de zorluk çekmeyecek ve alışma evresi kısa olacak. Yeni oyuncu güçleri, modlar ve ciddi derecede gerçekçi hâle gelen grafikler dışında hemen hemen aynı oynanabilirlik mevcut. NBA 2K18’de MyGM, MyCareer ve MyLeague gibi modlar tekrar yer alacakken, aynı zamanda hem aynı ağ üzerinden, hem de multiplayer olarak online modlar mevcut. MyTeam’de sanal kart takası da yapılacakken, kısacası 2K Games NBA 2K18 ile birlikte var olan formülü geliştiriyor.

NBA 2K18 Legend Edition nedir?

Yeni oyunun Legend Edition sürümünde kapakta NBA’in efsanevi ismi, ligin gelmiş geçmiş en ağır oyuncusu Shaquille O’Neal yer alıyor. https://www.youtube.com/watch?v=UCC6zNeTfHc Tıpkı geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da oyuncuların beğenisine sunulacak olan Legend Edition’la oyuna erken erişim mümkün olacakken, aynı zamanda yeni ve özel oyun içi içerikler de sunuyor. Elbette bu sürüm daha pahalı olacak ve içinde yer alacakların listesi şöyle.

NBA 2K18 Legend Edition içeriği Fiziksel sürüm: * Sınırlı sayıda olan Shaq O’Neal posteri * 5 panini sporcu kartı * Özel stickerlar Dijital sürüm: * 100 bin Virtual Currency (oyun içi sanal para birimi) * 20 haftalık MyTeam paketleri * Shaq O’Neal’in oyun içi eşyaları Legend Edition’ın bir de Gold sürümü olacak ve bu pakette verilen fiziksel ve sanal eşyaların sayısı arttırılacak. NBA 2K18’in fiyatı hakkında şu anda net bilgimiz yok fakat normal Steam sürümü muhtemelen NBA 2K17 ile aynı şekilde satılacaktır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.