Fiziksel Metinler Tek Tuşla PDF Olacak

Adobe, fiziksel belgeleri, tek bir hareketle PDF formatında elde etmeyi sağlayan bu uygulama iş dünyasında şimdiden dikkat çekmiş durumda. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Fiziksel Metinler Tek Tuşla PDF Olacak

Adobe, mobil alandaki eksikliğini son günlerde piyasaya sürdüğü uygulaması ile kapatacak. Fiziksel belgeleri, tek bir hareketle PDF formatında elde etmeyi sağlayan bu uygulama iş dünyasında şimdiden dikkat çekmiş durumda. Fiziksel metinlerin dijital ortama aktarılması, sonrasında düzenlenmesi ve PDF formatında sunulabilir hale getirilmesi normalde uzun bir süreçtir. Üstelik ayrıca bilgi gerektiren bir konu durumundadır.

Adobe, yeni uygulamasıyla bu konuda devrim niteliği taşıyan bir adım atıyor. Hem ANDROID hem de IOS için geliştirilen Adobe Scan adlı uygulama ile kullanıcılara sunulan bu yeni özellik, tamamen ücretsiz olarak indirilmeye uygun durumda. Dilediğiniz an indirmeniz, istediğiniz fiziksel metni birkaç saniye içerisinde PDF formata dönüştürmeniz mümkün.

Düzenlenebilir PDF Dosyalar

Adobe, uygulamada birçok yeni nesil özelliği de bir arada sunmakta. Mevcut fiziksel metinler, sadece görsel olarak PDF formatına dönüşmüyor. Dosya üzerinde metinlere müdahale etme ve gerekli düzenlemeleri yapabilme olanağı da gene kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sayede mevcut uygulama sayesinde hem dönüştürme hem de mevcut belge üzerinde değiştirme / düzeltme yapabilme olanağı sağlanmış oluyor.

aktif ve zamanın önemli olduğu iş hayatında bu şekilde iki doküman odaklı işlevi bir arada sunması da ayrıca beğeni topluyor. Tabii ilerleyen süreçte nasıl bir ilgi olup olmayacağı bilinmiyor. Bu uygulamanın ücretsiz olması, kapsamlı unsurları bir arada sunması, Adobe firmasının mobil alanda son yıllarda yaşadığı kayıpları giderebileceği konusunda düşünceler ise ağırlık kazanmış durumda.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.