Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı, İşte Özellikler

Xiaomi, Pekin'de gerçekleştirdiği etkinlikte uzun süredir beklenen Mi Max 2 modelini tanıttı. Telefon 5300mAh bataryasıyla dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı, İşte Özellikler

Xiaomi'nin Pekin’de gerçekleştirilen medya etkinliğinde bir süredir beklenen Mi Max 2 telefonu basın mensuplarına tanıtıldı. Telefonuyla fazlaca multimedya içerikleri tüketen kullanıcılara yönelik olan cihazın ilk dikkat çeken özelliği 5300mAh bataryasıyla sunduğu 2 tam günlük pil ömrü. 6.44-inç Full HD ekrana sahip olan Mi Max 2 selefine göre 450mAh daha fazla batarya kapasitesi barındırıyor.

Xiaomi’nin iddialarına göre 2 tam günü rahat çıkaran telefon 18 saat video oynatma, 21 saat GPS navigasyon, 57 saat de konuşma süresi sunuyor. Tüm bunların yanında cihazın Quick Charge 3.0 özelliği desteklediğinin de altını çizelim. Bu da Mi Max 2’nin 0’dan %68 doluluk oranına 1 saatte ulaşabilmesi anlamına geliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Mi 6 İncelemesi

Tamamen metal, yekpare bir tasarımı olan cihaz gücünü 2.0GHz saat hızına sahip Snapdragon 625 işlemcisinden alıyor. Sony IMX386 sensörüne sahip telefonda 12MP arka 5MP ön kamera bulunuyor. Android 7.0 Nougat ile gelen Mi Max 2, MIUI 8 arayüzüyle makyajlanmış. 6.4-inç ve 211 gramlık cihazın elleri küçük kullanıcılar için pek çekici olmadığını söylemekte fayda var.

Mi Max 2’deki tek el modu bu konuda da kullanıcıların imdadına yetişiyor. 4GB RAM, 64GB depolama ve 6GB RAM, 128 GB depolama seçenekleriyle piyasaya sürülecek olan telefon ilk olarak 1 Haziran’da Çin’de $250 ve $290 gibi fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak. Xiaomi her ne kadar resmi olarak Türkiye’de faaliyet göstermese de ithalatçı firmalar tarafından getirilen ürünler ülkemizde oldukça talep görüyor. Mi Max’in hali hazırda Türkiye’den satın alınabildiğini hesaba katarsak Mi Max 2’nin de ülkemize gelmesi muhtemel.

Bu tür modelleriyle orta segmenti hedefleyen firma iddialı bir pil ömrü sunan Mi Max 2'yle birlikte rekabeti körükleyecek gibi görünüyor.

Yazar: Tahsin Özyer

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.