Tango Artık Web’te!

Tango Artık Web’te!

Yayınlanma:
Tango Artık Web’te!

Tango; WhatsApp, Telegram, Allo ve sayısız diğer uygulamaya benzer özelliklere sahip bir sohbet uygulaması. WhatsApp kadar popüler olmasa da dünyanın bazı ülkelerinde son derece popüler. Türkiye’de de hatrı sayılır bir kesim tarafından kullanılan uygulama, artık web üzerinden de kullanılabiliyor.

Tango WebChat adıyla gelen özellik, web.tango.me adresi üzerinden telefon numaranızı doğrulamanızın ardından kullanıma hazır hale geliyor. Bu aşamadan sonra istenen kimselerle sohbet edebilmek mümkün. Aslında WhatsApp Web kullanıcılarının yabancılık çekmeyeceği bir kullanım prensibi vaat ediyor Tango'nun web sürümü. Özetle, kolay ve akıcı bir arayüzle karşı karşıyasınız, oldukça keyifli.

Alınan iletilerin ardından telefonunu bulmaya çalışmak zorunda kalmadan Tango’yu kullanmak bu kadar basit. Tango WebChat; Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge ve Internet Explorer'da çalışıyor. Ancak görüntülü arama sadece Chrome ile söz konusu. Tango WebChat kullanıcısıysanız aşağıdaki yorum kısmını kullanarak nasıl bir deneyim olduğunu okurlarımızla paylaşın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.