Instagram, PC'den Fotoğraf Yükleme Özelliği Sunuyor

Instagram, artık mobil cihazlardaki web tarayıcıları (örneğin Chrome, Safari...) kullanılarak fotoğraf yüklenmesine izin veriyor. Yani yakında PC'nden de...

Yayınlanma:
Instagram, PC'den Fotoğraf Yükleme Özelliği Sunuyor

Instagram'ın son dönemde hızla geliştiğine tanıklık ediliyor. Popüler ağ, artık sadece fotoğraf paylaşılan bir merkez değil, video ve hatta kısa ve eğlenceli multimedyaların (Hikayeler özelliği ile) paylaşıldığı bir platform. Gelen yeni bir özellik ise yakın zamanda fenomenlerin sevinçten uçacağına işaret ediyor... Instagram, artık mobil cihazlardaki web tarayıcıları (örneğin Chrome, Safari...) kullanılarak fotoğraf yüklenmesine izin veriyor.

Özelliğin kullanımı için tarayıcının açılması, kullanıcı bilgilerinin girilmesi ve ardından da paylaşımın gerçekleştirilmesi sağlanıyor. Peki bu özellik ne ifade ediyor? Öncelikle mobil cihazlarda sadece Instagram uygulaması üzerinden yükleme yapılıyordu, artık bu durum değişti. Ayrıca yakın zamanda PC'den de aynı şekilde yükleme yapılmasının önü açıldı. Çok kısa süre içinde söz konusu PC desteğinin gelmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Popüler Instagram Hesapları

Bilindiği üzere sıradan kullanıcı için fotoğraf veya videoların olduğu gibi paylaşılması çok normal. Belki birkaç Instagram filtresi kullanılarak işlem gerçekleştiriliyor. Ancak fenomenler ve işi daha fazla ciddiye alan fotoğrafçılar için durum farklı. Onlar, Photoshop gibi yazılımları kullanarak bilgisayarlarında işlem yapıp, ondan sonra paylaşım sağlıyorlar. Yakın zamanda bilgisayardan işlemin gerçekleştirilmesi sonrasında paylaşım daha kolay hale gelecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.