HTC U11 Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

HTC U11 özellikleri, fiyatı ve tüm detayları tanıtım tarihine günler kala açığa çıktı. İşte merak edilen sorulara yanıtlar…

Yayınlanma:
HTC U11 Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

HTC U11, yılın merakla beklenen üst seviye akıllı telefon modelleri arasında. Android işletim sistemine sahip cihaz iddialı geldi. İşte HTC U11 özellikleri, fiyatı ve tüm detayları bu noktada açığa çıkmış durumda… Daha önce HTC 11 adıyla geleceği iddia edilen model, HTC U11 adıyla potansiyel kullanıcılarına merhaba dedi. Diğer yandan teknik detayları da son derece yüksek segmentli, bir yandan da ‘fiyatı yüksek’ bir cihaza işaret etti...

HTC U11 5 farklı renkle geliyor

HTC U11 renkleri beyaz, siyah, mavi, kırmızı ve gümüş şeklinde oldu. Ancak bu renklerin tamamı, tüm ülkelerde yer almayacak. Ülkemizdeki renklerin siyah, beyaz ve gümüş şeklinde olması bekleniyor.

Biraz kalın olacak

HTC U11 şu anki amiral gemisi akıllı telefonlara kıyasla biraz daha kalın. Üst kısmında 9 mm'ye varan bir kalınlık söz konusu. 15,4 cm uzunluk ve 7,6 cm genişlik ise diğer ölçüleri. Gövde malzemesi alüminyum; bu sayede iyi bir elde tutulma hissi ve sağlamlık sunacağı kaydediliyor. IP57 dereceli toz ve su geçirmelik özelliklerine sahip olacağını da belirtelim.

3.5 mm kulaklık jack'ına elveda

Hem güç hem de ses tuşları cihazın sağında. 3.5 mm kulaklık jack'ı ise artık yok, cihazın Apple'ın en yeni iPhone'larını takip ettiği görülüyor, kulaklıklar Type-C portundan takılacak. Eski nesil kulaklıklarınızı U11'e takmak için ayrı bir aparat kullanmanız gerekecek. Cihazda Qualcomm Quick Charge 3.0 bulunuyor, bu sayede hızlı şarj imkanı ile 3000 mAh'lık pili eski nesil HTC amiral gemilerinden daha kısa sürede dolacak.

5.5 inç ekran ve 16 MP ön kamera...

16 Mayıs 2017’de tanıtımı gerçekleştirilen cihazın 5.5 inçlik QHD ekran, Snapdragon 835 çipseti, 6 GB RAM, 12 MP arka f / (1.7 sensör ve UltraPixel 3), 16 MP ön kamera, 64-128 GB olmak üzere 2 ayrı dahili depolama alternatifi ile geldiğini belirtelim. Ek olarak artırılabilir hafıza özelliğine de sahip, maksimum 2 TB'a kadar microSD takılabilir. Yazılım tarafında bir sürpriz yok; Android 7.1 Nougat’ı gördük.

BONUS!

Ve işte en yeni HTC U11 görseller

TeknolojiTuru.com’u takibe devam… Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.