Samsung Galaxy S8 "İnanılmaz" Video Çekecek!

Samsung Galaxy S8 "İnanılmaz" Video Çekecek!

Yayınlanma:
Samsung Galaxy S8 "İnanılmaz" Video Çekecek!

Samsung Galaxy S8 heyecanı aldı başını gidiyor. 29 Mart 2017'de Londra'da lanse edileceği açıklanan amiral gemisi akıllı telefonla ilgili hemen her gün yeni bir bilginin ortaya çıkması da potansiyel kullanıcılarını sabırsızlandırıyor. Yeni gelişme akıllı telefonun kamera özellikleri ile ilgili...

Yeni detaylar 12 MP arka kamerayla geleceği kesinleşen modelin olağanüstü bir video özelliğine de sahip olacağına işaret ediyor. Buna göre Galaxy S8 1000fps hızında video çekimine olanak tanıyacak. Bu daha önce görüşmemiş bir değer, peki ne ifade ediyor? 1000 fps, cihazın çok daha iyi video kaydı özelliğine sahip olacağı anlamına geliyor.

Ön kamerasının 8 MP olacağı, ayrıca 3.7 MP'lik retina tarama fonksiyonuna sahip ikinci kameraya da sahip olması beklenen ürün, son derece iddialı. Bilindiği üzere gözle açılıp kapanacak bir cihaz söz konusu, bu da genel itibarıyla S8'in yüksek teknoloji argümanları vaat edeceği anlamına geliyor.

Öte yandan Galaxy S8'in yeni kamera özelliği olasılığı, daha güçlü donanıma sahip olacağı konusundaki beklentileri de yükseltmiş durumda, iddialara göre cihaz 6 GB RAM'e sahip olabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.