TP-Link Kurumsal Ağ Çözümleriyle de İddialı

TP-Link, Barselona’da düzenlenen Mobile World Kongresi’nde yeni kurumsal ağ çözümlerini tanıttı. Şirket, bu yıldan itibaren kurumsal pazarda daha iddialı...

Yayınlanma:
TP-Link Kurumsal Ağ Çözümleriyle de İddialı

Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-Link, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenen Mobile World Kongresi’nde (MWC) en yeni kurumsal çözümlerini tanıttı. Bu yıldan itibaren kurumsal pazarda daha iddialı olan şirket, en yeni kapalı alan WiFi çözümü olan Auronet CAP serisi ile dış mekan çözümü olan Pharos ailesinin yeni üyelerini standında sergileyerek dikkatlerine üzerine çekti.

MWC’de TP-Link standında Auronet CAP serisi, erişim noktaları (access point) ve denetleyiciler yer aldu. Yüksek performanslı ve düşük güç tüketimli ürünler olan CAP serisinde, kolay kurulup kullanılan ürünler bulunuyor. MWC’de tanıtılan CAP2200 erişim noktası, tavan lambası gibi tasarlanmış ve kolay monte edilebilen bir ürün.

PoE desteği sayesinde elektrik hattı olmayan yerlere de kurulabilen ürün, MU-MIMO destekli ve ikinci nesil 802.11ac standardına sahip ve yüksek WiFi hızlarını destekliyor. CAP serisi ile uyumlu çalışan Auronet AC500 denetleyicisi de (en üstte) TP-Link standında yer alan bir diğer kurumsal ağ çözümü olarak ilgi gördü. Beş yüze (500) kadar erişim noktasını destekleyen AC500, çift bağlantılı bir düzenlemeyle konuşlandırılabiliyor.

Böylece bir denetleyici başarısız olursa diğeri ağın sorunsuz bakımını üstlenerek, kurumsal ağlar için önemli olan sağlamlık ve güvenirliliği sağlıyor. Komple bir CAP serisi, PC gerektirmeden merkezi bir yönetim sağlayarak kurumlara avantaj sunuyor. MWC 2017’de TP-Link standında kurumlara yönelik dış mekan ağ çözümleri de sergilendi.

Pharos serisinin en yeni üyeleri TP-Link standında MWC 2017 ziyaretçilerinin ilgisiyle karşılandı. Her türlü hava koşulunda çalışabilen Pharos serisi ağ çözümleri, merkezi olarak yönetilebilen, esnek ve uygun maliyetli ürünler şeklinde özetlenebiliyor. TP-Link, MWC’de tanıttığı Auronet ve Pharos serileri ile bir işletmenin hem iç hem de dış mekanda WiFi sorununa çözüm sağlayabiliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.