Facebook Workplace’e Yeni Mod Yolda

Facebook'un içindeki ayrı bir sosyal ağ durumundaki, iş odaklı Workplace, ilginç bir özelliğe merhaba demeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Facebook Workplace’e Yeni Mod Yolda

Facebook’un iş odaklı –iç sosyal ağı’ Wokplace, çalışanların daha az rahatsız edilmesi temelindeki yeni bir özelliğin testlerini sürdürüyor. Kullanıma sunulacak özellik, iş saatleri dışında bildirim almayı filtreleme temelinde işliyor.

Son dönemde gittikçe popüler hale gelen Facebook Workplace, söz konusu testlerin ardından çok daha efektif bir kullanım vaat edeceğe benziyor. Bilindiği üzere iş saatleri dışında atılan e-mail’ler ciddi bir sorun olarak görülüyor. Bu noktada Fransa gibi ülkelerde çok radikal kanunların yürürlüğe girdiğine dair gelişmeler de kamuoyuna yansımıştı.

Batı Avrupa ülkesinde iş saatleri dışında alınacak mail’ler bloklanabiliyor. Facebook’un kullanıma sunmaya hazırlandığı özellik de bir tür ‘kullanıcı dostu’ yapı barındırıyor. Ancak Facebook Workplace’in herkes tarafından kullanılmadığı düşünüldüğünde etkisinin daha düşük olacağı da bir gerçek. Peki sonraki süreçte genel Facebook ağında da benzer özellikler olabilir mi bunu zaman gösterecek. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.