Kingston’dan Rekor: 2TB’lık USB Bellek

Kingston ile 2013’e dönecek olursa, yine dünya rekoru kırmıştı. O zamanlar 1TB’lık disk ile karşımıza çıkan Kingston, şimdi ise 2TB diyor!

Yayınlanma:
Kingston’dan Rekor: 2TB’lık USB Bellek

2013’e dönülecek olursa Kingston yine dünya rekoru kırmıştı. O zamanlar 1TB’lık disk ile karşımıza çıkan Kingston, şimdi ise 2TB diyor...

CES 2017’de sergilediği bu rekor, Kingston için bir ilk değil. Ancak görünüşe bakılırsa, son da olmayacak. Kingston, 2 Terabayt gibi devasa bir depolama alanını, minicik bir usb bellek içine sığdırmış ve beğenimize sunmuş. Kingston 2TB DataTraveler Ultimate GT imzalı şekilde üretilecek olan usb bellek için transfer hızı ise 5Gbps olacak. Bu son derece iddialı.

Peki, 2TB’lık veri ne anlama geliyor?

70 saate kadar 4K (Ultra HD) video... 96 adet orta ölçekli oyun... 500.000 MP3... 256.000 adet 24 MP fotoğraf... Hem 1TB hem de 2TB’lık modeller, Şubat ayında piyasada olmuş olacak. Ancak fiyatı konusunda kesin birşey yok. Olur da, 1000 Dolar gibi bir etiket görürseniz çok da şaşırmayın. Son olarak, bahsettiğimiz bellekler için Kingston 5 yıllık garanti ve ücretsiz teknik servis sunacağını da belirtti.

Yazar: Said Murat

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.