Bu VR Gözlüğü 'Yeni': Lenovo New Glass C200

Lenovo New Glass C200 ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2017 kapsamında tanıtıldı. İşte ürüne dair tüm detaylar...

Yayınlanma:
Bu VR Gözlüğü 'Yeni': Lenovo New Glass C200

CES 2017 kapsamında tanıtılan sanal gerçeklik gözlüğü Lenovo New Glass C200, neredeyse 20 farklı türde objeyi algılayabiliyor. Lenovo NBD Martin isimli Sanal Gerçeklik tanıma yazılımı ile örneğin bir bina şemasını tanımlayabiliyor, etiketleyebiliyor ve üzerine yazılar ekleyebiliyor. Akıllı Lenovo New Glass C200; gözlük kamerası, sensörleri ve kullanıcı geçmişi aracılığıyla edindiği verileri kullanıcısının sesli komutları ve jestleri ile birleştirerek Yapay Zeka asistanı olarak destek sağlıyor.

Lenovo’nun akıllı çözümler dahilinde tanıttığı Lenovo NBD Titan yazılım platformu ile artırılmış gerçeklik, her seviyeden teknoloji kullanıcısına kolayca Artırılmış Gerçeklik içeriklerini oluşturma ve değiştirme imkanı sağlıyor. Diğer cihaz ve platformlarla uyumlu Lenovo NBD Titan ile kullanıcılar yapay gerçeklik ortamında istedikleri değişiklikleri yapabilecek, örneğin farklı iç dekorasyon fikirlerini sanal ortamda deneyebilecekler. Lenovo, inovasyona yaptığı vurgu ile geliştirdiği bu yeni ürünleriyle kullanıcılara daha etkili çalışmanın, bilgiye daha hızlı ulaşmanın ve iş arkadaşlarıyla daha kolay iletişime geçmenin yolunu açıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.