Haftanın Android iPhone Uygulamaları

Yeni Android ve iOS uygulamalarını listelediğimiz bu makale, size son dönemin trendlerine hızlı bir bakış imkanı tanıyor...

Yayınlanma:
Haftanın Android iPhone Uygulamaları

Pinout Geri sayım ve fiske vurmanız gerekli. Vuruyorsunuz ve disk gidiyor, amacınız bu fütüristik pinball oyununda gidebildiğiniz kadar ileriye gitmek. Arka plandaki psikolojik gerilim unsuru müzikler ve bilim kurgusal efektleri ile farklı boyutta bir oyun. Deneyin.

wild_city_rush

Wild City Rush

Hayvanat bahçesinden kaçmanız, bu sırada dev hayvanlara çarpmamanız gerekli; daha sonra yolda ilerlerken arabalara değmemelisiniz. Bunları ekrana dokunarak ya da kaydırma hareketi yaparak gerçekleştiriyorsunuz. Hoş bir klon oyun, göz atmanızda fayda var.

dahiyane-app

Dahiyane

Bazı mobil oyunların farklı zihinler tarafından tasarlandığını düşündüğünüz oluyordur. Bazen ‘nasıl yani’ sorusunu soruverirsiniz, Dahiyane de tam olarak bu sorunun muatabı. Oyunda online ya da yapay zekaya karşı bir ‘sayı tahmini’ serüveni sizi bekliyor.

24me-app

24Me

Takvim uygulaması 24Me ile hangi gün ne yapacağınızı, randevularınızı, programınızı kayıt altında tutuyor ve belirlediğiniz zamanlarda hatırlatma bildirimleri alıyorsunuz. Uygulama, pratik arayüzü ve fonksiyonel özellikleri ile son dönemin en iyilerinden.

tarayici-app

Benim için Tarayıcı - PDF

Bu uygulama gerçekten dahiyane! Çalışma prensibi bir dokümanın karşıt renkli bir arka plana konulması ve ardından da aslında farklı algoritmalarla da olsa temelde fotoğrafının çekilmesi ile başlıyor; net bir şekilde canlı nesnenin PDF formuna dönüşmesi şeklinde sona eriyor.

skilltwins

SkillTwins

Futbolla aranız nasıl? Eğer iyiyse bu oyuna bayılacaksınız. SkillTwins, sizi birbirinden şık çalımlar, bilek hareketleri ve şutlarla puanlar topladığınız bir oyunla tanıştırıyor. Grafiksel açıdan son dönemin en iyi spor yapımlarından biri olduğunu belirtelim.

defter-app

Defter

Defter, işletmenizin ya da sadece sizin para akışınızı kontrol altında tutmanız için geliştirilmiş bir uygulama. Birikimler, cari hesaplar, yatırımlar görünüyor; ödeme zamanı yaklaşınca bildirim alıyorsunuz, üstelik başkalarıyla ortak hesaplar da tutabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.