Neden Gizli Kamera? En Doğru Model Hangisi?

Evinizde ya da iş yerinizde gizlice görmek istediğiniz bölgeler olabilir; bebeğinizi emanet ettiğiniz bakıcıların her hareketini kendinizi belli etmeden...

Yayınlanma:
Neden Gizli Kamera? En Doğru Model Hangisi?

Gizli kamera kullanımının kökeni bir hayli eski. Uzun yıllar boyunca Sovyet ajanları ya da CIA tarafından kullanılan bir veri toplama/veriye ya da bilgiye erişim yolu olarak kullanıldılar. Bilim kurgu ve dedektiflik filmlerinde görülen, insanı hayrete düşüren bu cihazlar kimi zaman bir tükenmez kalem, kimi zaman bir saat formunda görüldü.

Günümüzde birbirinden ilginç şekillere bürünen casus kameralara ulaşıp, onları kullanmak son derece kolay. Evinizde ya da iş yerinizde gizlice gözetlemek istediğiniz bölgeler olabilir; bebeğinizi emanet ettiğiniz bakıcıların her hareketini kendinizi belli etmeden görmek isteyebilir, çalışanlarınızın performansını izleme ihtiyacı duyabilirsiniz. İşte bu gibi senaryolar için geliştirilmiş çok sayıda gizli kamera seçeneği bulunuyor. Kalem, saat, monitör, anahtarlık, duvar ve masaüstü saati gibi görünen, aslında bir gizli kamera fonksiyonu sunan ürünlerin satın alındığı adreslerin başında SpyShop geliyor.

spyshop

Bu şık kol saatinin aslında bir gizli kamera olduğuna inanmak hiç de kolay değil...

Spyshop üzerinden satın alabileceğiniz her bütçeye uygun casus kameralarla istediğiniz şekillerde takip yapabilir, şüphelendiğiniz kişi ya da konularla ilgili bilgi toplayabilirsiniz. Bu tür cihazların çalışma prensibi de son derece inovatif özellikler sunar.

ios-cihazlarda-sarj-suresini-artirmanin-yolari

Birden fazla kullanım şekli söz konusu; örneğin çekilen video görüntüler, bir SD kart üzerine kaydedilir. Daha sonra ise bu arabirimi, bir bilgisayara takıp görüntüleri izleyebilirsiniz. Eğer isterseniz 3G üzerinden görüntüyü anlık olarak da takip edebilirsiniz. Bunun için bir akıllı telefon ya da bilgisayar ekranı ile dilediğiniz her yerden görüntüyü anbean takip edebilmeniz bu şekilde mümkün olmaktadır. Spyshop’ta satışta olan bazı ilgi çekici ürünlere yakından bakmak ve en doğru modeli seçmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.