Geleceğin Veri Merkezi ZEGO

Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden ZTE, yeni internet veri merkezi ZEGO ile geleceğe göz kırpıyor. Yeşil ve modüler özellikli veri merkezi modern özellikler vaat ediyor...

Yayınlanma:
Geleceğin Veri Merkezi ZEGO

Çin merkezli teknoloji şirketi ZTE, internet veri merkezi ZEGO’yu lanse etti. Yeşil veri merkezi olarak atfedilen yapı, küresel müşterilerin sahip olma maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor. Önceden yapılandırılan, montajı hazır ve testleri gerçekleştirilmiş internet veri merkezi ZEGO, modüler veri merkezine teslim edilebiliyor. Soğutma sistemi ve güç kaynağı gibi sistemleri de tak-çalıştır formda kuruluyor, böylelikle bu Alana yönelik maliyetler azalıyor. Önceki nesil internet veri merkezlerine göre ZEGO’nun, yüzde 13 daha az ön maliyet ve yüzde 60 daha düşük modüler dağıtım sistemi süresi vaat ettiği kaydediliyor.

zte-zego

BT cihazlarının ekstra ihtiyaçlarla karşı karşıya kalması (ek soğutma gibi), modüler olarak gerçekleştirilen eklemelerle çözüm sağlanıyor. İnternet veri merkezi sektörüne 2012’de dahil olan ZTE, 200’den fazla müşteriye veri merkezi çözümü sağlıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.