Casper VIA P1 Özellikleri ve Fiyatı ile Dikkat Çekiyor

Casper VIA P1 özellikleri ve fiyat etiketi ile son dönemin dikkat çekici fiyat/performans modellerinden biri olmaya aday. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Casper VIA P1 Özellikleri ve Fiyatı ile Dikkat Çekiyor

Casper, premium segmentteki ürünü Casper VIA A1’den sonra, yeni akıllı telefonu Casper VIA P1 ile potansiyel kullanıcılarının karşısına çıktı. 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemci ve 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip Casper VIA P1, performans arayan kullanıcıların beklentilerini mütevazı fiyat etiketi ile karşılamayı hedefliyor.

Arka yüzde yer alan 16 megapiksel çözünürlüğe sahip çift LED flaş destekli ana kamera, 0.2 saniye gibi hızlı netleme süresiyle kullanıcılara iddialı bir fotoğraf ve video deneyimi sunuyor. Ön yüzündeki kamerası 8 megapiksel çözünürlüğe sahip Casper VIA P1’de ön yüzde LED flaş da bulunuyor. Bu sayede daha aydınlık, keskin ve net selfie fotoğraflar çekilebiliyor.

Casper VIA P1’de bulunan 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde donma ve zorlanma yaşamadan performans odaklı tüm işlerin üstesinden kolayca gelmek için tasarlanmış. 32 GB depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonda yer alan micro SD bellek kartı yuvası ise 128 GB’ye kadar destek sunuyor. Bu sayede depolama kapasitesi de artırılabiliyor. 5.2 inç Full HD IPS ekranı ile üst düzey bir kullanım deneyimi sunan Casper VIA P1, Corning Gorilla Glass 3 ekran koruması ile sağlamlık vaat ediyor. Akıllı telefon 2.5D kavisli ekranı sayesinde ele oturan tasarımıyla da dikkat çekiyor. Casper VIA P1 fiyatı KDV dahil 1199 TL.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.