DJI Phantom 4 Pro Özellikleri ile Yeni Sektör Standardı Olabilir

DJI Phantom 4 Pro özellikler, performans, uzun şarj dayanıklılığı ve iddialı uzaktan kumadasıyla çarpıcı drone alternatifleri arasında. İşte detaylar...

Yayınlanma:
DJI Phantom 4 Pro Özellikleri ile Yeni Sektör Standardı Olabilir

Drone markası DJI, yeni bir modelin duyurusunu gerçekleştirdiği. Geçtiğimiz mart ayında lanse edilen modelin ‘Pro’ takısı alan ve temelde donanımsal yönü güçlendirilen versiyonu DJI Phantom 4 Pro tanıtıldı. Model, gerek hız ve gerekse görüntüleme özellikleri ile yeni sektör standardı olmaya aday. Daha çok Profesyonel videografi uzmanları tarafından tercih edilmesi muhtemel model, yeni başlayanlar içinse bir hayli iddialı bir start maiyetinde.

Öncelikle 70 km’nin biraz üzerinde hızda çalışabiliyor ki bu da bırakın video kaydını –etkisiz hale getirilmesi- konusunu bile neredeyse devre dışı bırakıyor. Bilindiği üzere dünyanın birçok ülkesinde drone yakalama sistemleri söz konusu. Teknoloji tarafında geri dönüldüğünde ise aygıt, 3 farklı hızda (24/25/30p) 4K video kaydı gerçekleştiriyor ve 20 MP çözünürlükte fotoğraf çekiyor. Dengeleme sistemi ve kamera özellikleri ile birlikte ileri seviye performans sunduğu belirtiliyor.

dji-phantom-4-pro-lifestyle

Öte yandan yarım saate kadar şarj dayanıklılığıyla da iddialı olduğu görülüyor. Ayrıca üzerinde 5.5 inç ekran, 4 GB RAM ve 16 GB dahili depolama gibi ilg çekici bir donanım konfigürasyonunun bulunduğu kumandasıyla da dikkat çekiyor.

dji-phantom-4-pro-kamera

Bu arada 1,4 kg ağırlığa sahip.

dji-phantom-4-pro-ucus-ani

Peki ya fiyatı? DJI Phantom 4 Pro Türkiye fiyatları konusunda henüz net bir bilgi gelmiş olmamakla birlikte beklentiler 5000 TL’den düşük fiyata sahip olmasının imkansız olduğu yönünde.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.