Samsung Pay Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Samsung’un mobil ödeme servisi Türkiye pazarına ne zaman gelecek? Fintech dünyasında son dönemin öne çıkan sorularından birine dair yeni yanıtlar…

Yayınlanma:
Samsung Pay Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Samsung’un mobil ödeme dijital cüzdan hizmetinin Türkiye pazarına gireceği, geçtiğimiz aylarda Samsung Türkiye’nin başında isim Tansu Yeğen tarafından bir basın lansmanı sırasında dile getirilmişti.

Samsung’un mobil ödeme servisinin şu anda dünya genelinde 8 ülkede kullanımda olduğu biliniyor. Üç yeni ülke daha belli oldu. Rusya, Tayland ve Malezya’ya girecek olan Samsung Pay, böylelikle kısa süre içinde 11 ülkeye ulaşacak. Resmi olarak bildirilmemekle beraber 12. ülkenin de Tayvan olacağı tahmin ediliyor. Beklenti sonraki ülkeler arasında Türkiye’nin de olacağı yönünde.

Samsung Pay, şirketin Galaxy S ve Note serisi telefonları üzerinden kullanılabiliyor. Ağustos 2015’te ilk kez Güney Kore’de sunulan mobil ödeme servisi, 1 milyar 760 milyon dolarlık işlem hacmiyle seneyi tamamlamıştı. Samsung, söz konusu teknolojide öncü ülkeler arasında yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.