Apple Watch için Kameralı Kordon

Glide hali hazırda kamera bulundurmayan Apple Watch'lara CMRA adında 2 adet kamerası bulunan bir kordon üretmiş. Detaylar haberimizde...

Yayınlanma:
Apple Watch için Kameralı Kordon

Uzun zamandır Apple Watch'lara FaceTime kamerası geleceğine dair söylentiler dolaşıyordu, ancak Apple en son güncellediği Apple Watch modellerine de kamera koymadı. Buna karşılık Glide isimli üçüncü parti bir üretici Apple Watch için kameralı kordon geliştirdi.

Akıllı saatte kamera olması videolu görüşmeler yapmak istediğinizde ya da telefonunuz yanınızda olmadığında bazı anları yakalamak açısından faydalı olabilir. Bunun farkında olan Glide kullanıcıların da isteğini yerine getirerek CMRA adını verdiği şık bir kordon tasarlamış. 2 adet kamera entegre edilen kordonda FaceTime kamerası 2MP, normal kamera ise 8MP olarak düşünülmüş. Kameraların konumlandırıldıkları yerler de yapabileceğiniz çekimler açısından oldukça akıllıca. Kordonun ayrıca 8GB kapasitesi bulunuyor. Bu da Apple Wacth'ın şarjı bittiğinde cihazın çalışmasına yarıyor.

O tarihte ön siparişi açık olan kordonlar 149 dolardan satılıyordu. Yanında bir de hem kordonu hem de saati aynı anda şarj edebilen standlarla gelen bu kordonların ön siparişten sonraki satış fiyatı 199 dolara çıkmıştı. Kordon ya da kayışların (her ne diyorsanız) bir hayli ilginç olduğuna şüphe yok.

Yazar: Tahsin Özyer

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.