LG Türkiye Pazarından Çekiliyor mu?

LG'nin Türkiye pazarından çıkacağı yönündeki haberlere resmi yanıt geldi. İşte LG Türkiye'den çekiliyor mu sorusunun yanıtı...

Yayınlanma:
LG Türkiye Pazarından Çekiliyor mu?

Tanınmış medya platformlarından Shift Delete de yer alan 'LG Türkiye'den Çekiliyor mu' başlıklı habere LG'den net bir açıklama geldi. LG, 2017 yılında Türkiye pazarından çıkılıp, operasyonun distribütör üzerinden sürdürebileceği yönündeki tahminlerin doğru olmadığını belirten bir duyuru yayınladı.

Güney Kore merkezli şirketin Türkiye'de 2017 Ocak ayı itibarıyla yeni yatırımlarda bulunulacağı bilgisini de paylaştığı açıklaması şöyle; "LG Electronics Türkiye olarak, son zamanlarda ülke koşullarındaki değişikliklere adapte olmak amacıyla bazı yapısal değişimler gündeme gelmiştir. Ancak bu kesinlikle, LG Türkiye’nin, Türkiye pazarından çekilmesi anlamına gelmemektedir. LG, Türkiye pazarının 3 kıtanın merkezinde bulunması ve kaliteli işgücüne sahip olması sebebi ile çok önemli olduğunu bilmekte; bu yönde yatırımlarını artırarak faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bu konudaki ciddiyetimiz, 2017 Ocak ayında gerçekleştireceğimiz yatırımlar ile de anlaşılacaktır. LG Electronics’in Türkiye operasyonlarını sona erdireceği yönünde çıkan bazı asılsız haberlerin aksine, LG olarak Türkiye’deki operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.