iOS 10.1 Beta 4 Yayınlandı

iOS 10.1 beta 4, geliştiriciler için yayınlandı. Önümüzdeki günlerde herkesin kullanımına sunulacak iOS güncellemesinde kamera tarafında önemli yenilik var.

Yayınlanma:
iOS 10.1 Beta 4 Yayınlandı

Apple, iOS 10.1 beta 4’ü geliştiriciler için yayınladı. Önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak iOS 10 güncellemesinde ilginç bir kamera özelliği söz konusu. Apple tarafında iOS temel sürümlerindeki eksikleri, stabilite sorunlarının giderilmesine yönelik ara güncellemeler de sıklıkla yayınlanıyor. Bu güncellemelerde kimi zamanlarda işletim sistemini önemli ölçüde geliştiren, kullanıcı deneyimini etkileyen yenilikler de sunuluyor. İşte bunlardan birine dair ilk işaret verildi... Yeni özelliğe göre iPhone 7 Plus modeline ‘portre’ çekim özelliği geliyor. Kullanıcılar kamera uygulamasını açtıklarında video, seri çekim, kare gibi formatlarla birlikte portre’yle karşılacaklar.

Okuma Tavsiyesi: Apple Watch 2 incelemesi konusunu ziyaret edebilirsiniz.

Bu özellikle birlikte fotoğraflara bulanıklık efekti de gelecek. Portre seçiminde fotoğraf çekilmek istendiğinde odaklanan alanine uzağında bulanıklık (blur) efekti de olacak. Beta sürecinde olan güncellemenin kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.