CNBC'nin raporuna göre, Google ve Salesforce, Twitter'ı almak isteyen şirketlerin başında geliyor. İşte detaylar...
Son birkaç yıldır Twitter büyüme hızını biraz yavaşlatmış olsa da, hiç düşüşe geçmeden planlı şekilde büyümeye devam ediyor. Ve öyle görünüyor ki, birkaç büyük firmadan satın alma teklifleri almaya başlamış bile.
CNBC’nin raporuna göre, Google ve Salesforce, Twitter’ı almak isteyen şirketlerin başında geliyor. Daha başka ünlü teknoloji şirketleri de satış için gözlerini dört açmış durumda.
Google, halihazırda çalışmalarını sürdürdüğü Google Plus (+)’dan umduğunu çok da bulamamış gibi görünüyor. Üye sayısı sürekli artan Twitter, haliyle cazip hale geliyor, Google için.
Zamanla göreceğiz, ne olup ne bitiyor, Google ve Twitter arasında… Bizler de TeknolojiTuru ekibi olarak sizler için Twitter ve Google’ı izlemeye devam ediyor olacağız!
Yazar: Said Murat
YORUM