Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 2 Türkiye fiyatı belli oldu. Beklentilerin altındaki fiyat ile birlikte akıllı saatin önemli satış başarısı yakalaması bekleniyor.

Yayınlanma:
Apple Watch Series 2

Apple, 2014 yılında duyurduğu ve 2015 yılında satışlarına başladığı akıllı saat serisini güncelledi. Apple Watch Series 2 adıyla gelen modeller, şirketin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı tanıttığı etkinlikte görücüye çıktı. Tasarım anlamında köklü bir değişikliğe gitmeyen Apple, teknoloji özelliklerini ise önemli ölçüde artırdı. İşlemcisi daha iyi hale getirilen Apple Watch Series 2, öncülüne göre yüzde 50 daha performanslı. Ayrıca yine yüzde 50 daha güçlü bir grafik işlemcisine sahip olduğu kaydedildi.

Akıllı saat daha hızlı ve stabilitesi de daha yüksek halde. Üstelik yazılım tarafında da yeni WatchOS 3.0 ile birlikte geliyor. Apple Watch Series 2’nin yenilenen ekranı, güneş altında daha net görüntüler sunuyor. Ayrıca şu ana kadar üretilen en parlak ekranın da Apple Watch Series 2’de olacağı belirtildi. Söz konusu modeldeki ekranın parlaklığı 1000 nit seviyesinde. Ekran, ilk Apple Watch’unkinden tam 2 kat daha iyi. Seri; Watch Edition, Hermes ve Nike+ olmak üzere üç versiyon halinde geliyor. apple-watch2-3up

Türkiye için giriş seviyesi modellerin fiyat etiketlerinin de 1.399 TL olacağı duyuruldu. Şirketin gerek yeni iPhone modellerinde, gerekse akıllı saat serisinde fiyatları beklentilerin altında tutması sevindirici. Bir Apple etkinliği daha sona erdi, şirketin önde gelen isimlerinin sahne aldığı lansman beklentileri karşıladı. Gerek yeni iPhone’lar, gerekse 2. Nesil Apple Watch modelleri beğeni topladı. Şirketin sonraki etkinliğinde yeni MacBook modellerini duyurması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.