Sony PS4 Pro Daha İnce! [Yüzde 30]

Sony'nin PlayStation 4 (PS4) (CUH-2000 serisi) ürünü, önceki versiyona göre yüzde 30 daha ince ve daha hafif. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Sony PS4 Pro Daha İnce! [Yüzde 30]

Sony Interactive Entertainment (SIE) 500GB/1 TB HDD saklama alanıyla yeni geliştirdiği, artık daha ince ve daha hafif olan PlayStation 4 (PS4) (CUH-2000 serisi) ürününü satışa sundu.

İç yapısındaki tasarımda yapılan yenilikler sayesinde yeni PS4 önceki modellere göre artık %30 daha ince, CUH-1000 serisine göre %25, en son piyasaya sürülen CUH-1200 serisine göre ise %16 daha hafif. Bu yeni sistemde enerji tüketimi ilk PS4’e göre %34, en son PS4’e göre ise %28 azalıyor.

yeni_ps4

Önceki modellerde olduğu gibi, eğimli bir görünüme sahip olan bu yeni sistemde konsol gövdesinin ön ve arka kısmı açılı bir şekilde tasarlandı. PS4 tasarımındaki köşeler düzeltilerek bombeli bir hale getirildi ve daha geniş bir kitleye hitap eden yumuşak bir görünüm kazandırıldı. Yeni ve sade görünüme sahip cihaz, üst yüzeyinin tam ortasına yerleştirilen göz alıcı PS logosu ile bulunduğu her yerde şık duracaktır.

Ayrıca, görüntüleme teknolojisinin geleceği düşünülerek tasarlanan bu yeni model ve PlayStation 4 Pro dahil olmak üzere tüm PS4 sistemleri, görüntü parlaklığını geniş bir renk spektrumuyla ayarlayabilen HDR yani Yüksek Dinamik Aralıklı görüntüleme teknolojisini de destekliyor. HDR uyumlu bir ekrana sahip kullanıcılar, HDR uyumlu oyunları ve daha pek çok eğlenceli içeriği insan gözüyle gerçek dünyada görülebilecek renklere daha yakın bir şekilde, daha gerçekçi ve son derece canlı bir hale deneyimleyecek.

Yeni oyunlar yolda HDR gibi yeni sistem özelliklerini PS4 ekosistemine eklemeye odaklanan SIE yüksek kaliteli seçkin PlayStation oyunları geliştiriyor; PlayStation VR ile oyun sektöründe yenilikler yaratıyor ve PlayStation Network üzerinden tanıtılan çevrimiçi hizmetler sunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.