En Teknolojik Doğum Günü Hediyeleri [Ağustos için]

Doğum günleri önemlidir. Hele ki hediyeler, başlı başına bir karmaşa. İşte bu konuda sizler için en teknolojik doğum günü hediyelerini bir araya getirdik.

Yayınlanma:
En Teknolojik Doğum Günü Hediyeleri [Ağustos için]

Kenwood KMix Coffee Maker Kahve içmeyi hiçbir şeye değişmeyecek milyonlarca insan var. Sabahın ilk anından itibaren nefis kahve kokularını hayal eden, bir an önce su ısıtmaya, kahve hazırlamaya koyulan insanlar. Gün içinde, akşam da süreci devam ettiren ‘kahve hastaları’ çok yaygın. Yadırgıyor muyuz? Asla! Onların yüzünde kocaman bir gülücük sağlamaya çalışıyoruz. İşte bunun için en güzel seçeneklerden biri Kenwood KMix.

Mükemmel orantılarla tasarlanmış, nefis kahveleri kolaylıkla hazırlaması için her an beklemede! Nefis kahveler yapması için her şeyi hazır. Kahve sever bir yakınız varsa ona Kenwood KMix alabilirsiniz. Kendinize de alın, pişman olmazsınız!

Fiyat: 200 TL’den başlayan fiyatlarla.

yeni_apple_tv

Yeni Apple TV

Televizyon, hayatımızın çok önemli bir parçası. Büyük ekranlarımızın etrafına toplanıp, güzel filmleri ve önemli olayları birlikte izliyoruz. Yine de nedense televizyon izleme deneyimi genel olarak pek bir gelişme göstermedi. Ta ki bugüne kadar. Her şey, televizyonun geleceğinin uygulamalarda yattığını anlamakla başlıyor. Uygulamalar, izleme deneyimimizde hızla daha belirleyici hale geliyor. İşte bu nedenle, tvOS adında yeni bir işletim sistemine ve ekranınızla etkileşim kurabilmenin yenilikçi yollarına sahip yepyeni bir zemin inşa ettik. Bu, yeni Apple TV. Bu, televizyonun geleceği ve doğum günü için de harikulade hediye seçenekleri arasında. Fiyatı: 599 TL.

itunes

iTunes Hediye Kartları

İşte minik dostlarınızın yüzünü en çok güldürecek hediyelerden biri: iTunes Hediye Kartları. 25 TL’den başlayan fiyatları ile iTunes hediye kartlarından seçin, hediye edin ve o, Apple cihazı ile dilediği mobil uygulamaları satın alsın, iTunes albümleri indirsin, uygulama içi satın alımlar yapsın... iTunes Hediye Kartları yalnızca iOS cihazlarında değil Mac bilgisayarlarında da kullanılabilir. Clash of Clans’ta ejderha yapmak istiyor ama uygulama içi satın alım mı gerekli? İşte artık var; yüzünde de kocaman bir gülümseme! Fiyatı: 25 TL’den başlayan fiyatlarla.

Bose_SoundTouch_130_ev_sinema-lifestyle

Bose SoundTouch 130 ev sinema sistemi

Sevdiğiniz kimselerin evinde vakit geçirmek güzel şey; üstelik doğum günü hediyesi belirlerken size yeni fikirler de verebiliyor. Bir yakınız var ve sinema/konsol oyunu keyfi onun için paha biçilmez ama bir yandan da hoparlör fazlalığı problemi yaşıyor. Evindeki zaten düşük performanslı sistem, gereksiz yer de kaplıyor. İşte çözüm: Bose SoundTouch 130 ev sinema sistemi...

Hoparlör fazlalığıyla uğraşmasın ama ses performansında da asla ödün vermesin diyorsanız Acoustimass modülünün efsanevi bas performansı, soundbar’ın en son noktası ile SoundTouch 130 ev sinema sisteminde buluşuyor. Altı adet yüksek performanslı sürücü ve sesi ADAPTiQ ile ses kalibrasyonunu yaptıktan sonra nokta atışı ile duvarlardan yansıtarak sesi arkada da hoparlör varmış gibi duymayı sağlayan iki adet PhaseGuide ses radyatörüne sahip bu soundbar, surround ses performansını aratmıyor. SoundTouch’ın Bluetooth ve Wi-Fi bağlantılarına ek olarak 4 HDMI girişli bir kontrol konsoluna bile sahip. Güle güle kulakların pası!

maxresdefault

iPod shuffle

Tek parça alüminyum gövdeden oluşan, güzelce parlaması için titizlikle cilalanan yeni iPod shuffle güçlü, ince ve sağlamdır. Ve renk paleti onu mükemmel bir moda aksesuarı haline getirir. Parlak gümüş, mavi, yeşil, turuncu ve pembe renklerinden istediğinizi seçebilirsiniz. 15 saate varan pil ömrü ve iPod shuffle 2GB depolama kapasitesi ile yüzlerce güzel şarkıya ev sahipliği yapar. Üstelik ince ve 5 parlak renkte. Fiyatı: 149 TL’den başlayan fiyatlarla.

olloclip_oceu_iph5_fw2m_gdw_4_in_1_iphone_5_5s_fisheye_with_1035838

Olloclip 4in 1 Lens

iPhone’la birlikte yeni bir çağ açıldı. Teknolojinin tanımı ve daha birçok şey... Günümüzde yaygınlığıyla büyük bir fenomen olan iPhone, sosyal medyaya aktarılan multimedya içerikleri için de en çok kullanılan aygıtlar arasında. Instagram ise bu konuda en çok bilinen platformlardan. Hem Instagram’a aşina hem de iPhone kullanan yakınınıza büyük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Fiyatı: 259 TL’den başlayan fiyatlarla.

daha_kucugu_de_var-1

TP-LINK PB5200 Power Bank

Akıllı telefonunun şarjının çabuk bitmesinden şikayetçi bir yakınınız mı var? Eminiz size her geçen gün daha fazla ‘üzgün surat emojisi’ gönderiyordur; ‘şarjım bitmek üzere’ mesajıyla da sık sık karşılaştığınızı varsayıyoruz. Neyse ki günümüz dijital hayatının bu can sıkıcı sorunsalı için geliştirilen son derece sofistike bir çözüm var: TP-LINK PB5200 Power Bank. 5200 mAh kapasiteli TP-LINK PB5200 Power Bank, zarif tasarımı ile çanta ya da ceketin cebinde bile taşınabiliyor. Örneğin akıllı telefonların şarjını 0’dan yüzde 100 doluluk oranına 2 kez getirebiliyor; bunu sahip olduğu teknoloji sayesinde oldukça hızlı bir şekilde başarması fonksiyonelliğine değer katıyor.

iPad, iPhone gibi iOS cihazların yanı sıra Android ve 5V girişli tüm diğer cihazları şarj edebilen mobil şarj ünitesinin artıları arasında güvenlik de var; 6 farklı güvenlik koruması sayesinde uzun ömürlü bir kullanımın da önünü açıyor. Kendi segmentinin rakipsiz mobil şarj ünitesi, her bütçeye uygun hediye alternatifleri arasında. Fiyatı: 75 TL Daha küçüğü de var!

Cepte bile taşınabilsin diyenlerdenseniz TP-LINK’in PB2600 mobil şarj ünitesi zarif ve geometrik tasarımı ile benzersiz! 2600 mAh kapasiteli cihaz, tabletten akıllı telefona, şarj olabilen hemen her şey için can simidi adeta. Şarjı tamamen bitmiş ortalama bir akıllı telefonu 1-1,5 kez tam dolu pil formuna ulaştıran TP-LINK PB2600, özellikle bayanlar için ideal hediyeler arasında. Fiyatı: 50 TL.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.