Total War: Warhammer Hakkında Her Şey

Nisan ayının sonunda çıkışını gerçekleştirecek fantastik savaş oyunu Total War Warhammer hakkında merak ettiğiniz her şey burada!

Yayınlanma:
Total War: Warhammer Hakkında Her Şey

28 Nisan 2016’da çıkışını gerçekleştiren yeni Total War oyunu Warhammer, tamamen çarpıcı bir deneyim vaat ediyor. Tarihin ve geçmişteki gerçekliğin şekillendirildiği Total War serisi oyunlarına inanması güç boyutlara erişecek bir ‘fantazya’ geliyor. Oyun, serinin genel işleyişine tamamen aykırı bir yapıda. Savaşçılar mızraklı ya da oklu değil, ateş püskürtüyor, büyü yapıyorlar… Total War: Warhammer, yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendiriliyor. Dev canavarlar, uçan yaratıklar, büyülü güçlerle donatılmış binlerce başka yaratık…

total-war-warhammer-3

Gerçek zamanlı savaşlarla online arenasına yeni bir alternatif getirme iddiasındaki yapım, savaş türü açısından 2016’nın en iddialı oyunları arasında. Fantastik oyunda alışılagelmiş Total War haritaları söz konusu. Konu savaş haritası ise baştan sona yenilikçi. Yukarıda da bahsettiğimiz yaratıklarla dolu bir arenada rakiplerinizi alt etmeniz beklenecek. İnanılmaz detaylı ‘sanatsal’ görsellerle Total War: Warhammer türünün ilgi çekici ve yenilikçi örneklerinden biri olacak gibi görünüyor.

total-war-warhammer

“Kurallarımız değiştir ama değişmeyen tek şey savaş!” Total War resmi sitesinden. Fantastik trateji türü oyun, oldukça kanlı ve savaş dolu bir yapım şeklinde geliyor. Irklar var; Cüceler, Vampirler, Büyücüler, Yeşilderililer gibi isimleriyle aslında çağrışıma açıklar. Elbette bunlarla gerçekleştirilecek savaşlarda bolca kan ve ateş söz konusu olacak. Savaş birimleri ve silahları daha önceki Total War oyunlarından tamamen farklı, çoğu hayal ürünü. Benzersiz sanat abideleri şeklinde olacak.

total-war-warhammer-6

İlk kez bir Total War oyununda uçan yaratıklar da kontrol edilebiliyor. Elbette insanlar da var. Savaşçı ve çok daha görkemliler. Ordular inanılmaz derecede büyük. Kontrol etme konusunda işiniz artık daha zor.

total-war-warhammer-5

Total War Attilla'ya dair bu etkileyici videoya göz atın... Total War: WARHAMMER, devasa bir haritaya sahip. Dolayısıyla fethedilecek sayısız bölge sizi bekliyor. Haberin devamında oyuna dair yayınlanan videoları görebilirsiniz. Hepsi epik ve heyecan katsayısını artırır türden. İyi seyirler.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.