Leonardo DiCaprio'nun Oscar’ı Twitter’da Rekor Kırdı!

Leonardo DiCaprio'nun Oscar’ı Twitter’da Rekor Kırdı!

Yayınlanma:
Leonardo DiCaprio'nun Oscar’ı Twitter’da Rekor Kırdı!

Dünyanın büyük bir merak içinde izlediği Oscar Ödülleri'nde birbirinden heyecanlı anlar sosyal medyada kendine yer buldu. Ancak en önemli an şüphesiz Leonardo DiCaprio'nun ödül almasıydı. DiCaprio’nun (@LeoDiCaprio) En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alması üzerine bir rekor kırılarak dakikada 440 binden fazla Tweet atıldı.

Dünyanın en önemli sinema ödülleri olan Oscarlar, pazar gecesi sahiplerini buldu. Hollywood, geçtiğimiz yılın filmlerini kutlamak adına 88. Akademi Ödülleri (@TheAcademy) töreni için Los Angeles kentinde ihtişam ve görkem yaşarken orada olmayan milyonlarca kişi de kutlamaları Twitter üzerinden gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu Chris Rock’ın (@chrisrock) sunuculuğunda gerçekleşen ödül törenine ilişkin heyecanlı tüm anlar Twitter’de kendine yer buldu.

Leonardo DiCaprio’nun (@LeoDiCaprio) En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alması üzerine bir rekor kırılarak dakikada 440 binden fazla Tweet atıldı. Bu Oscar yayınının en çok Tweet atılan olayıydı. Geçtiğimiz yılın en çok Tweet atılan olayı, Ellen DeGeneres’nin (@TheEllenShow) paylaştığı ve ünlülerin yer aldığı bu fotoğraftı. Fotoğrafla ilgili olarak dakikada 255 bin Tweet atılmıştı..

Ekran Resmi 2016-02-29 12.48.36

Töreni yerinde izleyemeyenler ise kırmızı halı geçişinden itibaren her anı izleme imkanı bulabildiler. @extratv Twitter aynasından tüm görüntüleri ulaştırırken @people da hayranlarla Periscope yayınlarını gerçekleştirdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.