Google'da mı Çalışmak İstiyorsunuz? Sırt Çantanızda Bunlar Olmalı...

Google’da günde 8 saat çalışarak ayda 4.000TL kazanmak ister miydiniz? Yanıtınız evet ise çantanızı toplayın...

Yayınlanma:
Google'da mı Çalışmak İstiyorsunuz? Sırt Çantanızda Bunlar Olmalı...

Google’da çalışmak günümüz gençlerinin en büyük ve imkansıza yakın gördükleri hayallerinden biri. Peki, Google’da günde 8 saat çalışarak ayda 4.000TL kazanacağınızı söyleseler tepkiniz ne olurdu? Üstelik bu parayı sadece gezerek kazanacaksınız. Bu nasıl mı oluyor? Yazımızın devamını okuyarak Google’da iş imkanı bulabilirsiniz. Yandex’in bir süredir sunmuş olduğu 3 boyutlu sokak gezintisi özelliğini, Google’da Türkiye’de hizmete sundu. Google bu alanda çok daha detaylı ve çok daha geniş alana yayılarak hizmet vermeyi planlıyor.

Street View özelliğini duyuran Google şuanda Türkiye’nin birçok yol, cadde, tarihi mekan alanında etkin bir şekilde çekimlerini gerçekleştirdi. Artık, sokaklarda caddelerde yürüyormuşçasına gezebilirsiniz. Google birçok alanın çekimini gerçekleştirmiş olsa da birçok ara sokakta veya trafiğe kapalı alanda bu hizmet kullanılamıyor. O alanda da Google size ihtiyaç duyuyor. Aracın gidemediği alanlara ise yayan olarak girilerek çekimler gerçekleştirilecek. Bu işi gerçekleştirecek kişilere 4.000TL maaş verileceği Google tarafından duyuruldu.

Günde 8 saat Google’ın sizin için belirlediği güzergahta sırtında 18 kg ağırlığındaki cihazla çalışacak kişiler aranıyor. Çekilen görüntüler GPS ile günün sonunda Google Silikon Vadisi ofisine ulaştırılıyor. Bu ofiste ciddi bir yazılım ekibi tarafından birleştirilen görüntülerde ki reklamlar, insan yüzleri ve reklamlar sansürleniyor. Kameralar her 2.5 saniyede bir kare elde ediyor. Ayda 4000 TL maaş ile Google’da çalışmak kulağa çok hoş geliyor olsa da 13 kg ağırlığında ki aygıtla 8 saat gezmek yorucu olacaktır. Fakat gezmeyi ve macerayı seven kişiler için oldukça iyi bir iş imkanı olduğunu da belirtmekte fayda var.

google-street-view

Sırt Çantasının Özellikleri

1) GPS Anteni

2) 15 adet özel yapım 5.1 mm kamera lensi

3) Lenslerin buğulanması önleyici

4) Nemi süzen tüp

5) Güç ve veri kablosu

6) USB girişi

7) Açıp kapatma tuşu

8) Şarj girişi

Ben bu işi yapabilirim. Hem gezmeyi seviyor hem de kendime güveniyorum diyorsanız, Google’a başvurmanızı tavsiye ederiz.

Yazar: Hakan Yılmaz

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.