Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Yayınlanma:
Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

21 Haziran 2015 Pazar günü kutlanacak Babalar Günü için her bütçeye uygun hediye önerilerini bir araya getirdik.

Olloclip 4 in 1 Lens

Olloclip 4 in 1 Lens

iPhone’la birlikte yeni bir çağ açıldı. Teknolojinin tanımı ve daha birçok şey. Günümüzde yaygınlığıyla büyük bir fenomen olan iPhone, sosyal medyaya aktarılan multimedya içerikleri için de en çok kullanılan aygıtlar arasında. Instagram ise bu konuda en çok bilinen platformlardan. Instagram’a aşina olup aynı zamanda iPhone kullanan babanıza büyük bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Olloclip 4 in 1 Lens, iPhone için geliştirilmiş bir lens ve onunla fotoğraf çekmek bir ayrıcalık. Fiyat: 259 TL.

Quadro Smart Watch S71

Quadro Smart Watch S71

Babalar Günü için saat hediyesi iyi fikir, ancak çağa da ayak uyduran bir saatin tercihi de önemli. Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlarla Bluetooth üzerinden bağlantı kuran Quadro Smart Watch S71, çokyönlülüğü ile dikkat çekiyor. Akıllı saatin zarif tasarımında metalik forma sahip gövde ve siyah renkte kaymaz özellikte kayışın uyumu oldukça yüksek.

Telefon görüşmesi, mesaj gönderme gibi akıllı telefon fonksiyonlarının yanı sıra alarm, radyo, hesap makinesi, fotoğraf çekme/video kaydı gerçekleştirebilme, MP3 çalar gibi bir dizi özelliği de kullanıcısına sunan cihaz; adımsayar, kalori ölçer gibi spor+sağlık özellikleri ve uzun şarj dayanıklılığıyla da ön planda. Parlak ekranı, sade arayüzü sayesinde kullanım kolaylığı ve klasik bir saati modern bir tarz beraberinde sunması onu 400 TL altında akıllı saat satın almayı düşünen kimseler için ilk plana taşıyor. Fiyat: 399 TL.

Beoplay A2

Bluetooth 4.0 özellikli hoparlör B&O Play A2, Danimarkalı Bang&Olufsen’in uygun fiyatlı ve çarpıcı bir ürünü. Sesi, 360 derece açıyla yayabilen hoparlörün 180 watt dijital sınıf D amplifikatör, 2 x 3 inç tam aralık woofer, 2 x 3 inç pasif radyatör, 2 x 3/4 inç tweeter’ı bulunuyor. Kablosuz kullanım öncelikli ürün, sahip olduğu 3,5 mm jack girişiyle kabloyla da çok sayıda ürün için ses performansını sergileyebiliyor. Fiyat: 349 Euro.

Lenovo Miix 2

Lenovo Miix 2

Babalar Günü için kullanışlı, sempatik ve bir o kadar da performanslı bir tablet hediyesine ne dersiniz? Lenovo’nun Windows 8.1 işletim sistemli ve 8 inç ekranlı tableti Miix 2, gerek teknoloji özellikleri gerekse tasarımıyla çarpıcı. 32 GB hafızalı ürün, 2 GB RAM, 5 MP kamera ve 4 çekirdekli Intel Atom işlemcisi ile babanızın yüzünü güldürmeye hazır. Fiyat: 1100 TL.

LG Watch Urbane

Üzerinde uygulama tabanlı, yani temelde elektronik bir form faktörle babanızın karşısına çıkmak yerine daha geleneksel görünümle gelen akıllı saatler de var. İşte bunlar arasında en iyilerden biri de LG Watch Urbane. Android Wear işletim sistemine sahip akıllı saat, 1.3 inçlik P-OLED ekranı ve akrep-yelkovan tabanlı yapısı ile Babalar Günü hediyeleri konusunda yıldızlarından biri olabilir. Fiyat: 443 Dolar.

Apple Watch

Apple Watch

Babalar Günü’nde gömlek, dolmakalem, parfüm ve saat gibi hediyelere dur demek istedik, ancak devreye bir saatin girmesi gerekliydi; elbette yılın en sansasyonel gadget’larından Apple Watch’dan söz ediyoruz. O hem saat hem de teknoloji ürünü; neden olmasın? 2015 Babalar Günü için oldukça ‘premium’ bir seçenek. Fiyat: 349 Dolar

Leitz Complete Gizlilik Filtreli Kılıf

Leitz’in Complete serisine ait “gizlilik filtreli kılıf” ile babanız iPad’ini güvenle kullanabilecek. Çünkü meraklı gözler ekranını göremeyecek. Bu özelliğinin yanı sıra çizilmeleri de engelleyen kılıfın arkasında bulunan ayağı sayesinde iPad’in farklı şekillerde kullanımına da olanak tanıyor. Kenarları da dahil olmak üzere tüm yüzeyi saran kılıf uygun fiyat etiketi ile hem fonksiyonel hem oldukça şık. Fiyat: 200 TL.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.