Güle Güle Nokia!

Güle Güle Nokia!

Yayınlanma:
Güle Güle Nokia!

Üzgün müyüz - üzgünüz, mutsuz muyuz - evet! Nokia artık yok, Nokia Lumia çıkışlı akıllı telefonların yeri artık tozlu raflara doğru itiliyor, çünkü Microsoft, ‘Microsoft Lumia’ adıyla ilk akıllı telefonu ile tüketicilerin huzurundaydı. Modelin tam adı Microsoft Lumia 535. Üstelik bu model, teknoloji dünyası için oldukça tanıdık bir modelin, Nokia Lumia 530’un yeni versiyonu halindedi. Peki hikayeyi tamamen sonlandıran Microsoft Lumia 535’in özellikleri nelerdi?

Nokia Tasarım

Microsoft Lumia 535 Tasarımı

Nokia Lumia’nın yerini alan Microsoft Lumia’nın Nokia mirasını tasarım açısından sürdürdüğü görülüyordu. Görünümü neredeyse öncül modeli Nokia Lumia 530 ile aynı olan Microsoft Lumia 535’in biraz daha küçük olduğu dikkat çekmişti. Renkler ise mavi, turuncu, koyu gri, siyah ve beyaz şeklindeydi.

Nokia Donanım

Microsoft Lumia 535 Donanımı

5 inçlik 960 x 540 piksellik ekranlı model, 1.2 GHz hızına kadar ulaşabilen dört çekirdekli işlemcisi ise Qualcomm imzası taşıyordu. Snapdragon 200 adını alan işlemci modülü ile birlikte Microsoft Lumia 535’in orta/alt seviye akıllı telefonların neredeyse sınırında bir teknoloji örgüsüne sahip olduğu görülüyordu.

Nokia Fiyat Nokia Lumia

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.