En Çok Hangi Akıllı Telefon Çalınıyor? (iPhone/Samsung)

Apple mı Samsung mu sorusunun daha uzun yıllar boyunca peşindeyiz! Peki bu iki marka arasında acaba hangisi daha çok çalınıyor?

Yayınlanma:
En Çok Hangi Akıllı Telefon Çalınıyor? (iPhone/Samsung)

Samsung’un çok sayıdaki akıllı telefonu ve Apple'ın iPhone'ları... Büyük bir global ölçekli teknoloji rekabetin aktörleri. Elde edilen veriler Samsung’un Apple’dan çok daha fazla sayıda akıllı telefon modeli ile rekabette yer almasının kazançlarını topladığını gösteriyor. Daha çok Samsung telefonu satılıyor. Samsung Apple’dan daha fazla akıllı telefon satıyor, hatta dünyanın birçok ülkesinde satılan akıllı telefonların yarıya yakını Samsung markasını taşıyor. Elbette konu teknoloji olduğunda hayatın hiç arzu edilmeyen gerçeklerinden biri de hırsızlık vakaları. Özellikle pahalı akıllı telefonlar kötü amaçlı kimselerin gözetimi altında. Her yıl çalışan yüzbinlerce akıllı telefon, insanları mağdur ediyor ve etmeye de devam edecek gibi. Peki büyük rekabetin iki sansasyonel oyuncusu Samsung ve Apple’ın akıllı telefonları baz alındığında hangisi daha çok çalınıyor? Apple'ın "iPhone'umu Bul Aktivasyon Kilidi" özelliği polisleri rahatlatmış görünse hırsızları caydırmamış gibi.

En Çok Çalınan Telefon Markaları

Samsung'un Dünya'da pazar payını elinde bulundurması ve en çok satan telefon markası olması onu en çok çalınan telefon markaları arasında en üste taşımadı maalesef. iPhone 13, 13 Pro, Pro Max en çok çalınan telefonlar olarak listenin başını çekiyor. Samsung'un en çok çalınan 2. model olduğunu söyleyelim. Samsung Galaxy S23, S23 Plus, S23 Ultra modelleri hırsızların hedefi olmuş.

  1. Apple
  2. Samsung
  3. Xiaomi
  4. Oppo
  5. One Plus markaları, son 1 yılda en çok çalınan telefon markaları.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.