Xbox Game Pass ve Xbox Series X Fiyatlarına Dev Zam Geliyor

Yayınlanma:
Xbox Game Pass ve Xbox Series X Fiyatlarına Dev Zam Geliyor
Microsoft tarafından Xbox Series X konsolları ve Xbox Game Pass aboneliklerinin fiyatına zam yapacağı bildirildi. Birçok ülkeyi etkileyecek olan fiyat zamlarının Türkiye'de de gerçekleşecek ve artık oyuncular Game Pass abonelikleri için daha fazla ücret ödemek zorunda kalacaklar. Xbox İletişim Başkanı olarak görev yapan Kari Perez tarafından yapılan açıklamada rekabetçi piyasa koşullarını yansıtmak için fiyat artışı kararı alındığı duyuruldu. Bir başka deyişle Xbox Series X konsolu artık PlayStation 5 konsolunun fiyat artışını bundan sonra da yakın takip edecek. Xbox oyun konsolu ve Game Pass üyeliklerine uygulanacak olan yeni fiyat artışlarından ABD, Japonya, Brezilya, Kolombiya ve Şili gibi ülkeler etkilenmeyecek.

Xbox Series X ve Game Pass Ücretlerine Zam Yapıldı

1 Ağustos tarihinden itibaren Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok bölgede Xbox konsolları ile Xbox Game Pass abonelik ücretlerinde dev zamlı fiyatlar geçerli olacak. Zamlı fiyatlarla beraber Avrupa pazarından Xbox Series X oyun konsolunun yeni fiyatı 550 Euro olarak güncellenecek. Haliyle yeni zamlı fiyatlardan etkilenmemek için Ağustos ayı gelmeden Xbox konsolunu satın alabilir veya Game Pass abonelik sürelerinizi uzatabilirsiniz.

Xbox Series X ve Xbox Game Pass Zamlı Fiyatlar (2023)

Xbox Series X konsolu ile birlikte Xbox Game Pass yeni zamlı fiyatları cep yakacak gibi görünüyor. 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak zamlı güncel fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.
  • Xbox Series S: Fiyat artışı olmayacak. (299.99 Dolar)
  • Xbox Series X: Yeni zamlı fiyatlarla Avrupa'da 550 Euro, İngiltere 480 Sterlin
  • Xbox Game Pass: 29₺'den zamlı güncel fiyat 79₺ olacak.
  • Xbox Game Pass Ultimate: 44₺ olan fiyat yeni zamla birlikte 120₺ oluyor.
PC için Xbox Game Pass üyeliğini Türkiye'deki oyuncular artık üç aylık satın almak için 239.99₺ ödemek zorunda kalacak. Xbox Game Pass abonelik seçeneğini satın almak isteyen oyuncular ise 3 aylık abonelik ücreti olarak 362.99₺ ödeyecekler. Yeni zamlı fiyatlardan etkilenmek istemeyen oyuncuların 1 Ağustos'tan önce abonelik paketlerini uzatmaları tavsiye edilirken Xbox konsolu satın almak isteyenlerin ise elini çabuk tutmaları gerekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.